Nέο ΣΟΚ στην Ευρώπη! Πυροβολισμοί στο Μόναχο- Τζιχαντιστής ή ακροδεξιός ο δράστης

Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για τον αριθμό των νεκρών

Nέο ΣΟΚ στην Ευρώπη! Πυροβολισμοί στο Μόναχο- Τζιχαντιστής ή ακροδεξιός ο δράστης

​Ένα νέο σοκ έρχεται να ταράξει την Ευρώπη, μετά από επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Μόναχο, η οποία αφήνει πίσω της νεκρούς και τραυματίες. Η γερμανική αστυνομία κάνει λόγο για πολλούς νερκούς. Κάποια μέσα αναφέρουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον 15 νεκροί. Το Γαλλικό Πρακτορείο και το CNN λένε ότι υπάρχει ένας νεκρός και 10 τραυματίες.

Πλήρης αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και ακόμα οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες.

emp.jpg
Άγνωστος άνδρας άνοιξε πυρ το απόγευμα της Παρασκευής στο εμπορικό κέντρο OEZ -Olympia-Einkaufszentrum, το οποίο έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστό, αν ο δράστης έχει συλληφθεί, αν είναι μέσα στο εμπορικό κέντρο, ή αν έχει διαφύγει, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του STAR στο Μόναχο, Θάνο Αθανασίου. Οι γερμανικές αρχές λένε ότι μπορεί να μην ήταν μόνο ένας ο δράστης, αλλά περισσότεροι.

epoo.jpg
Εικάζεται ότι πρόκειται για τζιχαντιστή– «μοναχικό λύκο», όμως κάποια ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πρόκειται για γνωστό ακροδεξιό, χωρίς καμία από τις δύο πληροφορίες να επιβεβαιώνονται. Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος του ήταν το μετρό και ότι ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει.

ΣΑΜΘΕΛ.jpg
Γερμανικά μέσα έγραψαν ότι δράστης της επίθεσης μπορεί να είναι ακροδεξιός Samuel Hyde.

Η κυκλοφορία του μετρό και του τραμ έχει διακοπεί. Η αστυνομία ζητά από τον κόσμο να μην κυκλοφορεί.

Στο βίντεο βλέπετε εικόνες απόλυτου πανικού και τους ανθρώπους να τρέχουν να σωθούν.

Κι όλα αυτά, λίγες μέρες μετά την επίθεση με μαχαίρι τζιχαντιστή σε τρένο της Γερμανίας και το αιματοκύλισμα στη Νίκαια της Γαλλίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top