Νέα βίντεο από τη ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ στην Τουρκία- Απόπειρα δολοφονίας κατά του Γιλντιρίμ

Ο αποκαλυπτικός διάλογος Ομπάμα-Ερντογάν μόνο στο STAR

Νέα βίντεο από τη ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ στην Τουρκία- Απόπειρα δολοφονίας κατά του Γιλντιρίμ
Νέα βίντεο από τη βραδιά της απόπειρας πραξικοπήματος έρχονται στη δημοσιότητα. Η βόμβα που έπεσε στο ιστορικό κτίριο του κοινοβουλίου στην Άγκυρα τις πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Ιουλίου προκάλεσε μια τεράστια πύρινη μπάλα, η οποία εκτοξεύτηκε στον αέρα.
Οι ριπές από το ελικόπτερο το οποίο άνοιξε πυρ στην κατοικία του Ερντογάν έσχισαν τον αέρα.
Απόπειρα δολοφονίας και κατά του Γιλντιρίμ
Πυρά δέχτηκε και το κονβόι του Μπιναλί Γιλντιρίμ, του Τούρκου πρωθυπουργού, ο οποίος ταξίδευε οδικώς με τελικό προορισμό την Άγκυρα για να ελέγξει την κατάσταση. Μετά την επίθεση οδηγήθηκε στην κατοικία τοπικού κυβερνήτη, απ' όπου συντονίζει όλη τη νύχτα τις εξελίξεις. Τώρα πολίτες οι οποίοι αυτοαποκαλούνται προστάτες της Δημοκρατίας φυλούν το σπίτι του που βρίσκεται απέναντι από στρατιωτική βάση.
Ο αποκαλυπτικός διάλογος Ομπάμα-Ερντογάν ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR
Σε διπλωματικό θρίλερ εξελίσσεται το αίτημα της Τουρκίας προς τις Ηνωμένες Πολιτείες για έκδοση του Γκιουλέν.
O Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα σε τηλεφωνική επικοινωνία κάλεσε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το Τουρκικό κράτος να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση στην προσπάθεια εντοπισμού των υπευθύνων του πραξικοπήματος. Η Ουάσιγκτον έχει δεσμευτεί να βοηθήσει την Τουρκία σε αυτό επέπληξε όμως την Άγκυρα ζητώντας να σταματήσει τους υπαινιγμούς ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από το πραξικόπημα. Την ίδια ώρα, στην αμερικανική πρωτεύουσα έχουν λάβει το αίτημα έκδοσης του Φετουλάχ Γκιουλέν επιμένουν όμως ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν στην έκδοση του εάν δεν έχουν ατράνταχτα στοιχεία για την ενοχή του.
ΟΜΠΑΜΑ: Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τους ενόχους σταματήστε όμως να μας διαβάλλετε
ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Βοηθήστε μας να τιμωρήσουμε τον Γκιουλέν. Στείλτε τον πίσω
ΟΜΠΑΜΑ: Το αίτημα σας έχει παραληφθεί και εξετάζετ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top