ΑΥΤΟΣ είναι ο πλαστικός χειρουργός που τραβάει selfies με τις γυμνές, ναρκωμένες ασθενείς του

Εκείνες είναι πάνω στο χειρουργικό τραπέζι

ΑΥΤΟΣ είναι ο πλαστικός χειρουργός που τραβάει selfies με τις γυμνές, ναρκωμένες ασθενείς του

​Ο κακός χαμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο με έναν πλαστικό χειρουργό από την Ουκρανία, ο οποίος έχει μετατραπεί σε... σταρ των social media εξαιτίας των τολμηρών selfies που δημοσιεύει με γυμνές, ναρκωμένες ασθενείς του πάνω στο χειρουργικό τραπέζι.

addddd.jpg
Ο 31χρονος Έντγκαρ Καμένσκι εργάζεται ως πλαστικός χειρουργός εδώ και αρκετά χρόνια και έχει ήδη χτίσει μια λαμπρή καριέρα. Ο γιατρός μοιράζεται αδιάκοπα αποκαλυπτικές φωτογραφίες με τους περισσότερους από 104.000 ακόλουθούς του στο Instagram, με έμφαση σε φωτογραφίες «πριν και μετά» από γυναίκες που έχουν κάνει αυξητική επέμβαση στήθους. Ωστόσο, οι εικόνες που εξοργίζουν περισσότερο τους συναδέλφους του είναι αυτές που τραβάει μέσα από το χειρουργείο.

xeiroyrgos-3.jpg
Μέλη της Βρετανικής Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών (BAAPS) επέκριναν έντονα τις δημοσιεύσεις και την συμπεριφορά του του Καμένσκι.

Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά η Μέρι Ο Μπράιαν, συνάδελφος του Ουκρανού ιατρού και μέλος του BAAPS, στην Sun, «οι φωτογραφίες «πριν και μετά» όταν χρησιμοποιούνται με επαγγελματισμό και σεβασμό, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες στους ασθενείς. Ωστόσο, η ανάρμοστη χρήση φωτογραφιών στα social media εκμεταλλεύεται ευάλωτους ασθενείς. Κατά την άποψή μου, κατά τη διάρκεια μίας επέμβασης ο χειρουργός πρέπει να εστιάζει αποκλειστικά στο έργο του και όχι στην προώθηση της δουλειάς του για προσωπικό όφελος».

xeiroyrgos-2.jpg
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντιδράσεις για τη συμπεριφορά του δεν έχουν επηρεάσει στο ελάχιστο τη φήμη του νεαρού γιατρού, η λίστα αναμονής του οποίου περιλαμβάνει επεμβάσεις έως και έναν χρόνο από σήμερα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top