Λήξη συναγερμού στο Βρετανικό Κοινοβούλιο- Που κατέληξαν οι αρχές

Το μυστήριο φαίνεται πως λύνεται

Λήξη συναγερμού στο Βρετανικό Κοινοβούλιο- Που κατέληξαν οι αρχές
Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στο Λονδίνο, ύστερα από πληροφορίες για ύποπτο πακέτο στο Βρετανικό Κοινοβούλιο, σπέρνοντας τον πανικό σε όσους βρίσκονταν εντός και εκτός βουλής. Πριν από λίγα λεπτά πάντως βρετανικά μέσα ενημέρωσαν πως η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί και πιθανότατα επρόκειτο για κάποια φάρσα.

Η αστυνομία εξετάζει το περιεχόμενο του ύποπτου δέματος, που σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές περιείχε μια λευκή σκόνη. Η ύποπτη σκόνη βρισκόταν σε φάκελο με γράμμα και προοριζόταν για ένα μέλος της βουλής των Λόρδων, όπως έγινε γνωστό.

Μέρος της βουλής έχει εκκενωθεί αλλά σύμφωνα με τις αναφορές η βουλή λειτουργεί στο σύνολό της. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή απώλειες από το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι σήμερα στις 7/7 είναι η 11η επέτειος των βομβαρδισμών του Λονδίνου. Η πολιτική συντάκτρια του BBC έγραψε στο twitter ότι προς το παρόν το περιστατικό δεν φαίνεται να είναι σοβαρό. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top