Στο φαγητό το έριξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν! Έφτασε τα 130 κιλά και έχει αϋπνίες

Άλλαξε από τη στιγμή που έγινε ηγέτης της Βορείου Κορέας

Στο φαγητό το έριξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν! Έφτασε τα 130 κιλά και έχει αϋπνίες
Ένα ολόκληρο άρθρο του αφιερώνει ο Guardian στις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή του ο Κιμ Γιονγκ Ουν από τη στιγμή που έγινε ηγέτης της Βορείου Κορέας. Από τότε φαίνεται πως έχει βάλει... 40 ολόκληρα κιλά!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες της Νοτίου Κορέας, το έριξε στο φαγητό και το ποτό και έχει προβλήματα ύπνου από τον συνεχή φόβο του πως θα τον δολοφονήσουν. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν διαδέχτηκε στην ηγεσία τον πατέρα του Kim Jong-il που πέθανε από καρδιακή προσβολή το 2011 και υπέφερε επίσης από προβλήματα ύπνου, όπως έγινε γνωστό σε κλειστή συνεδρίαση στο κοινοβούλιο της Νότιας Κορέας.

Ο 33χρονος ηγέτης, που ζύγιζε 90 κιλά όταν έγινε αρχηγός, είδε το βάρος του να εκτοξεύεται στα 120 κιλά το 2014 και πλέον, σύμφωνα με το μέλος του κυβερνώντος κόμματος της Νότιας Κορέας Lee Cheol-woo, πιστεύεται ότι ζυγίζει 130 κιλά.

Οι υπηρεσίες πληροφοριών αποδίδουν την αύξηση βάρους και την αϋπνία στις ανησυχίες του Κιμ Γιονγκ Ουν για την προσωπική του ασφάλεια, καθώς φοβάται αντίποινα για αρκετές εκκαθαρίσεις υψηλού επιπέδου που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top