ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ: Λιοντάρι ΚΛΑΙΕΙ από την πείνα!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

​Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει ένα χτυπημένο λιοντάρι να κλαίει από την πείνα και τον πόνο, μέσα στο αιματοβαμμένο κλουβί του.

Το ζώο είναι παγιδευμένο στον ζωολογικό κήπο Taiz στην Υεμένη που βρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο από τον Μάρτιο του περασμένου χρόνου. Εν μέσω αεροπορικών επιδρομών, εθελοντές περνούν καθημερινά στην πρώτη γραμμή για να φροντίσουν τα ζώα του ζωολογικού κήπου.

Ο 25χρονος Bassam Al-Hakimi βοηθά δύο γυναίκες να συγκεντρώσουν χρήματα για να βοηθήσουν τα 266 ζώα που φιλοξενούνται στον ζωολογικό κήπο και πεθαίνουν από την πείνα. Χρειάζονται περίπου 2.200 λίρες για να ταΐσουν και να θεραπεύσουν μόνο τα λιοντάρια και τις λεοπαρδάλεις του ζωολογικού κήπου.

Πριν ξεκινήσουν οι δωρεές, πέθαναν 12 λιοντάρια και 6 λεοπαρδάλεις από πείνα. Οι δωρεές από την Φεβρουάριο έχουν αυξηθεί σε 50.000 λίρες και πλέον προσπαθούν με κάθε τρόπο να σώσουν τα υπόλοιπα ζώα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top