«Γδύσου και δούλεψε» είπε ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας κι υπάκουσαν όλοι- HOT φωτογραφίες

Πήραν στα σοβαρά την πρότασή του για την ανεργία

«Γδύσου και δούλεψε» είπε ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας κι υπάκουσαν όλοι- HOT φωτογραφίες
Πως θα σας φαινόταν αν ερχόταν σήμερα το αφεντικό σας και σας έλεγε να... γδυθείτε και να δουλέψετε; Ε λοιπόν, αυτό είπε ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, ο οποίος και παρότρυνε τους πολίτες σε ομιλία του να «βγάλουν τα ρούχα τους και να δουλέψουν τόσο μέχρι να ιδρώσουν».

yilyeilyi.jpg

Παρότι η φράση είχε μεταφορική έννοια, μερικοί Λευκορώσοι αποφάσισαν να το κάνουν πράξη. Συγκεκριμένα, ο Λουκασένκο μίλησε για την ανεργία, η οποία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια στη χώρα. Έτσι, η λύση που έδωσε ο Πρόεδρος ήταν οι πολίτες να δουλέψουν σκληρότερα, χρησιμοποιώντας την περίφημη αυτή μεταφορική φράση.

kdgk.jpg
ghjdj.jpg

Οι Λευκορώσοι έλαβαν γρήγορα δράση και μέσα σε λίγες μέρες, φωτογραφίες με το hashtag #getnakedandwork (δηλαδή γδύσου και δού��εψε) άρχισαν να κάνουν το γύρω του διαδικτύου.

yioeyoe.jpg
Στις φωτογραφίες άνδρες και γυναίκες φαίνονται να έχουν βγάλει τις μπλούζες τους, να βρίσκονται πίσω από το γραφείο τους και να κάνουν πως δουλεύουν γυμνοί! Οι φωτογραφίες έγιναν viral, καθώς τις είδαν και γειτονικές χώρες της Λευκορωσίας, όπως η Ουκρανία, η Λευκορωσία και τα Βαλτικά κράτη.

Λέτε να δούμε αυτό το trend να γίνεται ευρωπαϊκή μόδα τώρα το καλοκαίρι;
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top