Σαντρέ μαλλί και τουρκική καταγωγή! Σκαλίζοντας το βιογραφικό του Μ.Τζόνσον

Ποιος είναι ο κύριος που θέλει το Brexit και την πρωθυπουργία της Βρετανίας

Σαντρέ μαλλί και τουρκική καταγωγή! Σκαλίζοντας το βιογραφικό του Μ.Τζόνσον

Πολιτικός, δημοσιογράφος και συγγραφέας, ο Μπόρις Τζόνσον είναι μια... πληθωρική προσωπικότητα που κάποιοι τη λατρεύουν και κάποιοι τη... μισούν.

Θεωρείται εκρηκτικός χαρακτήρας, σίγουρα αντισυμβατικός και χειμαρρώδης, με το λόγο του μερικές φορές να χάνει το μέτρο!

Ο υπέρμαχος του Brexit υποστήριξε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση ακολουθεί το δρόμο του Χίτλερ, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Πολλοί λένε πως αγαπούν τον Μπόρις Τζόνσον γιατί τους κάνει να γελούν, ενώ κάποιοι τον περιγράφουν ως τον "Βρετανό Ντόναλντ Τράμπ", με πιο... πλούσιο λεξιλόγιο. Το sky news, πάντως, στέκεται ιδιαίτερα στην... αντιφατικότητα των δηλώσεών του!

Όταν το δημοψήφισμα για Brexit ήταν ακόμα υπό... σκέψη, ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου ήταν υπέρμαχος της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ, αποκαλώντας την "τη μεγάλη στιγμή"! Η στάση που άλλαξε άρδην,από τη στιγμή που ηγήθηκε της εκστρατείας υπέρ της αποχώρησης.

Θα μπορούσε να λέγεται και Μπόρις... Κεμάλ, αφού έχει τουρκική καταγωγή. Ο προπάππους του λεγόταν Αλή Κεμάλ και ήταν εκδότης εφημερίδας, ποιητής, και πολιτικός, που διετέλεσε Υπουργός Εσωτερικών στη κυβέρνηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ένθερμος υποστηρικτής και του δικού μας... Grexit, ο Μπόρις Τζόνσον μας είχε αποκαλέσει "κακομοίρηδες", που θα αναγκαστούμε να φύγουμε από την ΕΕ.

Όπως και να χει πάντως, ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου ράβει... κουστούμι για να πάρει τη θέση του Ντέιβιντ Κάμερον, καθώς θεωρείται φαβορί για την ηγεσία των Συντηρητικών στη Βρετανία!

BINTEO STAR

Δείτε επίσης:

Την ανεξαρτητοποίηση της Σκωτίας θέλουν οι Σκωτσέζοι-Πιθανό νέο δημοψήφισμα λέει η Πρωθυπουργός

Σε κατάσταση σοκ οι Βρετανοί: Τρία εκατομμύρια πολίτες ζητούν νέο δημοψήφισμα μετά το BREXIT

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top