EgyptAir: ΒΡΕΘΗΚΑΝ τα μαύρα κουτιά του αεροπλάνου που συνετρίβη στη Μεσόγειο!

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-Πρώτη ανάρτηση: 16/06/2016 16:43

EgyptAir: ΒΡΕΘΗΚΑΝ τα μαύρα κουτιά του αεροπλάνου που συνετρίβη στη Μεσόγειο!

Οι αιγυπτιακές αρχές εντόπισαν και ανέσυραν το μεσημέρι της Τετάρτης το μαύρο κουτί του μοιραίου αεροπλάνου που συνετρίβη στις 19 Μαΐου στη Μεσόγειο παρασύροντας στο θάνατο και τους 66 επιβαίνοντές του!

Το μαύρο κουτί, ο καταγραφέας συνομιλιών του πιλοτηρίου, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από τη θάλασσα ανακοίνωσε η επιτροπή έρευνας της Αιγύπτου.

Το μαύρο κουτί έχει υποστεί ζημιά αλλά το πλήρωμα του πλοίου που μετείχε στις έρευνες κατάφερε να αφαιρέσει επιτυχώς τη μνήμη.

Να σημειωθεί ότι αργά το βράδυ της Τετάρτης (15.06.2106), το πλοίο John Lethbridge της γαλλικής εταιρείας Deep Ocean Search (DOS), το οποίο συμμετέχει στις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του μοιραίου αεροσκάφους, «εντόπισε πολλές τοποθεσίες όπου βρίσκονται συντρίμμια της ατράκτου», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η επιτροπή έρευνας υπό την ηγεσία της Αιγύπτου.

Το μοιραίο αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το Παρίσι με προορισμό το Κάιρο. Στην πτήση MS804 επέβαιναν 56 επιβάτες και 10μελές πλήρωμα. Άγνωστο ακόμα γιατί, το αεροπλάνο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ανάμεσα στην Κρήτη και την Αίγυπτο, ενώ πετούσε στο αιγυπτιακό FIR.

egyptair_debris4_473_355.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Egyptair: Εικόνες από τα ευρήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top