Γυναίκα αράχνη είχε σύζυγο... εραστή και ψάρευε αγόρια στο διαδίκτυο!ΔΕΙΤΕ ποιος έδειρε ποιον

Τους είχε τρεις τρεις

Γυναίκα αράχνη είχε σύζυγο... εραστή και ψάρευε αγόρια στο διαδίκτυο!ΔΕΙΤΕ ποιος έδειρε ποιον

​Τους άνδρες μάγευε με τα σεξουαλικά της παιχνίδια μια γυναίκα «αράχνη» στην Κύπρο. Η εν λόγω γυναίκα είναι παντρεμένη, έχει εραστή ενώ «ψαρεύει» σέξι αγόρια στο διαδίκτυο! Οι ασυγκράτητες ορμές της και η ανάγκη της για επιβεβαίωση, οδήγησε σε ένα απίστευτο μπέρδεμα, όπου και ξύλο έπεσε και λάθος άτομα συνελήφθησαν.

Η γυναίκα με το σεξουαλικό ταπεραμέντο, εδώ και καιρό διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με άλλον, κάτω από την μύτη του ανυποψίαστου άνδρα της. Ο εραστής της, που την ζήλευε παράφορα, της ζήτησε πρόσβαση στον λογαριασμό της στο facebook.

Εκείνη του έδωσε τους κωδικούς της, εντούτοις δεν σταμάτησε να ερωτοτροπεί διαδικτυακά με νεαρούς άνδρες.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν αυτή άρχισε να ανταλλάσσει γυμνές φωτογραφίες μέσω fb με έναν άγνωστο άνδρα. Όταν ο εραστής το αντιλήφθηκε, ξέσπασε ερωτική "θύελλα"!

Έτσι κάποια στιγμή ο ζηλιάρης εραστής "έστησε" συνάντηση με τον άντρα με τον οποίο η φιλενάδα του αντάλλαξε γυμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο για να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Ωστόσο, ο εραστής δεν πήγε μόνος του, αλλά πήρε και ακόμα τέσσερις φίλους του ρίχνοντας άγριο ξύλο στον "τρίτο της παρέας".

Το θύμα, το οποίο είναι έκτακτος πυροσβέστης, προσέτρεξε στον αστυνομικό αδελφό του, ζητώντας του να καλέσει την αστυνομία, καταγγέλλοντας το περιστατικό και εμπλέκοντας στην υπόθεση τον σύζυγο της γυναίκας, καθώς νόμισε ότι ο άνδρας από τον οποίο έφαγε ξύλο, ήταν ο νόμιμος σύζυγος της "κυρίας".

Ωστόσο, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ανυποψίαστου συζύγου, ο οποίος όταν έμαθε τι γινόταν πίσω από την πλάτη του, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top