Οι μαρτυρίες από το μακελειό στο Ορλάντο των ΗΠΑ προκαλούν ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ

Ο 29χρονος δράστης έσπειρε τον θάνατο

Οι μαρτυρίες από το μακελειό στο Ορλάντο των ΗΠΑ προκαλούν ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ

​Θα ήταν μία νύχτα με ποτό, χορό και γέλια. Ο Σoν Ρούστερ 22χρονος πωλητής σε κατάστημα ρούχων ήθελε να περάσει καλά. Πτώματα, τραυματισμένοι άνθρωποι που παλεύουν και αγωνίζονται.

Δημιουργήθηκε πανικός. Ο 29χρονος δράστης Ομάρ Ματίν έριχνε αδιακρίτως και σκότωσε τουλάχιστον 50 ανθρώπους. Οι μαρτυρίες για το Μπατακλάν των ΗΠΑ συγκλονίζουν!

«Είδα έναν τύπο να βγαίνει από ένα μαύρο βαν, και είχε ένα όπλο. Κρεμασμένο στον ώμο του και έριξε στον υπάλληλο στο πάρκινγκ».

«Ξαφνικά ακούσαμε κάτι σαν μπουμ μπουμ, ήταν σαν να έπαιζε το στέρεο. Πιστεύαμε ότι κάτι πήγαινε λάθος με τη μουσική. Μετά τον δεύτερο πυροβολισμό, υπήρξε μία παύση και μετά άρχισε ομοβροντία, πυροβολισμός, πυροβολισμός, πυροβολισμός».

Ένας από τους τυχερούς, τους επιζώντες του μακελειού, θέλησε να μοιραστεί την αγωνιώδη περιπέτειά του με την ενορία του. Μίλησε πλάτη στην κάμερα και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Στην υπόθεση πήρα μέρος για τρεις ώρες το βράδυ. Ήμουν τρείς ώρες στην τουαλέτα ασχολούμενος με τον δράστη. Κάθε φορά που άκουγα έναν πυροβολισμό ήλπιζα ότι δεν θα σκοτωθεί κάποιος φίλος μου».

Η ταυτοποίηση των θυμάτων άρχισε σήμερα. Τα περισσότερα θύματα στη δεύτερη δεκαετία της ζωής τους. Όπως η Αμάντα Αλβεάρ που είχε πάει στο κλαμπ με τη φίλη της Μερσέντες Φλόρες.

Ο Έντουαρντ διοργάνωνε κρουαζιέρες, ο Στάνλει 23 χρόνων τεχνικός φαρμάκων, ο 22χρονος Χουάν Ραμόν φοιτητής. Ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top