ΤΡΕΛΟ! Μέθυσαν στην Αγ.Νάπα, μπήκαν σε βάρκα και βρέθηκαν στη... Συρία-ΦΩΤΟ

Άτιμο hangover!

ΤΡΕΛΟ! Μέθυσαν στην Αγ.Νάπα, μπήκαν σε βάρκα και βρέθηκαν στη... Συρία-ΦΩΤΟ
Με καλά σκηνοθετημένο παραμύθι μοιάζει η ιστορία που δημοσιεύεται σήμερα σε βρετανικές εφημερίδες κι αφορά στην «περιπέτεια» τριών νεαρών από το Essex, που δήθεν μεθυσμένοι βρέθηκαν κατά λάθος στη... Συρία!

Ας πάρουμε όμως την ιστορία των νεαρών -που όπως όλα δείχνουν πρόκειται για... χονδροειδές ψέμα- από την αρχή. Ο Alex McCormick, ο James Wallman και ο Lewis Ellis εργάζονται σε κλαμπ στην Αγία Νάπα της Κύπρου. Ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο να κάνουν μια σύντομη περιήγηση με κάποιο τουριστικό σκάφος για να δουν τα δελφίνια στα ανοικτά της Κύπρου.

Ωστόσο, επειδή είχαν μεθύσει την προηγούμενη ημέρα είχαν ξεχάσει να πάρουν μαζί τους τα εισιτήρια και έτσι μπήκαν σε ένα άλλο καράβι. Σύμφωνα πάντα με τους ίδιους, το ταξίδι διήρκεσε 9 ώρες και βρέθηκαν στην Ταρτούς της Συρίας, όπου και τους εντόπισαν Ρώσοι που τους ανέκριναν. Ισχυρίζονται ότι η ιστορία για το μεθύσι έγινε πιστευτή και έτσι τους άφησαν να επιστρέψουν στην Κύπρο.

ρτυξυ.jpg
ξρτυρτ.jpg

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πλοία από την Αγία Νάπα που να πηγαίνουν στη Συρία, ενώ θεωρείται αδιανόητο να ανέβει κάποιος σε ένα πλοίο και κανείς να μην τον ελέγξει και να μην ρωτήσει για τον προορισμό του.

τυξρυρ35ξ.jpg

Ό,τι κι αν ισχύει, οι τρεις νεαροί Βρετανοί έχουν γίνει διάσημοι στην πατρίδα τους με φωτογραφίες τους να δημοσιεύονται σε εφημερίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top