Βίντεο που κόβει την ΑΝΑΣΑ: Οικογένεια πηδάει από φλεγόμενο κτίριο και…

Το πλήθος παρακολουθούσε με αγωνία

​Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου… Κτίριο στη Ρωσία έχει αρπάξει φωτιά και η οικογένεια που μένει εκεί… πηδάει από ύψος 18 μέτρων για να σωθεί!

Για καλή τους τύχη, βέβαια, πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από έξω και τους… πιάνει! Όπως βλέπετε, το πρώτο παιδί πηδάει από το γεμάτο καπνούς παράθυρο και πιάνεται με ασφάλεια από το συγκεντρωμένο πλήθος.

Στη συνέχεια πηδάει ένα μεγαλύτερο παιδί και ακολουθούν κι άλλα άτομα που μοιάζουν να πέφτουν σαν κούκλες. Η μητέρα της οικογένειας ισορροπεί πρώτα στο μπαλκόνι μέχρι να πάρει την απόφαση να κάνει τελικά το άλμα που αποδεικνύεται σωτήριο.

Η ομάδα που σώζει τα άτομα αντιδρά αισθητά στο βάρος της ενήλικης γυναίκας και λυγίζει τα γόνατα για να την κρατήσουν γερά. Όσο περνάει η ώρα, ο καπνός γίνεται ακόμη πιο έντονος αλλά το ευτυχές είναι ότι προλαβαίνει να πηδήξει με ασφ��λεια και ο πατέρας, ευγνωμονώντας τον κόσμο που συγκεντρώθηκε και τους έσωσε τη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top