Απίστευτο κι όμως αληθινό! Γυναίκα έμεινε έγκυος κάνοντας... πρωκτικό σεξ

Διαβάστε τι συνέβη

​Μπορεί να σας ακούγεται παράξενο έως και... απίστευτο αλλά συνέβη! Μια γυναίκα έμεινε έγκυος από... πρωκτικό σεξ και θεωρείται το πρώτο τέτοιου είδους περιστατικό που καταγράφεται στην ιστορία! Ενώ φαίνεται να εξηγείται επιστημονικά -αφού οφείλεται σε μία εκ γενετής ιατρική δυσλειτουργία- μέχρι και ο γιατρός της έμεινε έκπληκτοAdtech Adς.

Ο Dr Brian Steixner MD, διευθυντής του Ινστιτούτου Υγείας Ανδρών στο Jersey Urology Group στο Atlantic City, εξήγησε ότι μία ασθενής του έπασχε από μία πάρα πολύ σπάνια ασθένεια γνωστή ως «δυσπλασία επιχρισμάτων». Πρόκειται για ένα φαινόμενο που εμφανίζεται σε κορίτσια στο στάδιο της ανάπτυξης και ουσιαστικά ο ορθός, η ουρήθρα και ο κόλπος αποτυγχάνουν να διαχωριστούν σε διαφορετικούς σωλήνες, στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης, με αποτέλεσμα τα ούρα και τα κόπρανα να βρίσκουν έξοδο σε ένα κοινό σωλήνα που ανοίγει στο περίνεο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, η γυναίκα υποβλήθηκε όταν ήταν νεότερη, σε χειρουργική επέμβαση για να διορθωθεί αυτό, όμως, η επέμβαση απέτυχε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία σύνδεση στη μήτρα και τον ορθό της. Μετά από πολλά χρόνια έμεινε έγκυος εκπλήσσοντας τον Dr Steixner και τους συνεργάτες του.

"Μετά από ένα σωρό εξετάσεις, διαπιστώσαμε ότι έμεινε έγκυος από πρωκτικό σεξ", είπε ο γιατρός της. "Μια τέτοια εγκυμοσύνη, ωστόσο, είναι πολύ σπάνια - μόνο σε μία στις 50.000 γυναίκες μπορεί να συμβεί αυτό", τόνισε.


Στην περίπτωση της συγκεκριμένης γυναίκας ο φυσικός τοκετός ήταν πολύ επικίνδυνος και έτσι υποβλήθηκε σε καισαρική τομή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top