ΤΕΣΣΕΡΑ τα σενάρια της συντριβής του αεροσκάφους της EgyptAir!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

ΤΕΣΣΕΡΑ τα σενάρια της συντριβής του αεροσκάφους της EgyptAir!

​Τίποτα δεν προμήνυε ότι το αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών που μετέφερε 66 ψυχές από το Παρίσι στο Κάιρο θα διέκοπτε βίαια την πορεία του και θα εξαφανιζόταν από τον χάρτη νοτιοανατολικά της Κρήτης.

ΣΕΝΑΡΙΟ 1: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η εκδοχή της τρομοκρατικής ενέργειας περιλαμβάνει ως πιθανά ενδεχόμενα να χτυπήθηκε από πύραυλο ή να έσκασε βόμβα που είχε τοποθετηθεί μέσα στο αεροσκάφος.

Η εκδοχή του πυραύλου ωστόσο δεν έχει πολλές πιθανότητες... «Δεν υπάρχουν τρομοκρατικές οργανώσεις που να έχουν τη δυνατότητα να καταρρίψουν ένα αεροσκάφος στα 37.000 πόδια» ανέφερε στα διεθνή μέσα αναλυτής του ISIS.

«Μιλάμε για μια απότομη ενέργεια, εννοούμε κάποια έκρηξη, όταν γίνεται σε μεγάλο ύψος, πλέον το αεροπλάνο και όλες οι ενδοεπικοινωνίες οι οποίες μπορεί να γίνουν και μεταξύ πιλότων και με το έδαφος διακόπτονται....» είπε στην κάμερα του STAR, o κ. Στάθης Πέκιας, Πρόεδρος Ένωσης Μηχανικών Αεροσκαφών Ελλάδος.

ΣΕΝΑΡΙΟ 2: ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να επέβαινε στο αεροπλάνο βομβιστής αυτοκτονίας. Ωστόσο το Παρίσι μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις έχει πάρει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας και ελέγχου των επιβατών. Η πτήση MS804 απογειώθηκε αργά το βράδυ από το Παρίσι και θα έφτανε στο Κάιρο μέσα στη νύχτα. Σχολιαστές ωστόσο χαρακτηρίζουν την ώρα απογείωσης επικίνδυνη αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι πιο χαλαρά την νύχτα...

Υπάρχει και μαρτυρία Έλληνα πλοιάρχου που φέρεται να είπε ότι είδε στον ουρανό μια πύρινη μπάλα.

ΣΕΝΑΡΙΟ 3: ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ

«Η μηχανική βλάβη επειδή είναι μεγάλο το ύψος, τα 37.000 πόδια είναι 11,5 χιλιόμετρα από το έδαφος, εκεί ο πιλότος πάλι θα ερχόταν σε κάποια επαφή και θα άρχιζε κάποιες διορθωτικές ενέργειες...»

ΣΕΝΑΡΙΟ 4: ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ

Το ανθρώπινο λάθος έχει ελάχιστες πιθανότητες καθώς οι εκτιμήσεις είναι ότι όπως και για την μηχανική βλάβη θα υπήρχε επικοινωνία με το έδαφος ακόμα και από τον δεύτερο πιλότο.

Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που ξεκίνησε αμέσως, συμμετείχαν δυο C 130 και η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» ενώ ήταν και σε ετοιμότητα ελικόπτερα του πολεμικού Ναυτικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βλέπουν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ χτύπημα πίσω από την εξαφάνιση του αεροσκάφους της EgyptAir-Όλα τα σενάρια

ΒΡΕΘΗΚΑΝ τα συντρίμμια του αεροσκάφους της EgyptAir νοτιοανατολικά της Κρήτης

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Μητέρα εκλιπαρούσε τον πατέρα να μην πάρει την κόρη τους στην πτήση της EgyptAir!

ΔΕΙΤΕ τις ΠΡΩΤΕΣ εικόνες από σωσίβια στο σημείο συντριβής του αεροσκάφους της EgyptAir!

Αμερικανοί και Ρώσοι αξιωματούχοι για την συντριβή του Airbus: «Βόμβα έριξε το αεροσκάφος»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top