ΠΙΠΕΡΑΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ερωτικό τρίγωνο δύο βουλευτών με καλλονή δημοσιογράφο

Ροζ αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας

ΠΙΠΕΡΑΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ερωτικό τρίγωνο δύο βουλευτών με καλλονή δημοσιογράφο
​Τα ερωτικά σκάνδαλα μεταξύ πολιτικών και δημοσιογράφων δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Δεν γνωρίζουν από σύνορα, ηλικίες και… οικογένειες. Ωστόσο, μερικές ροζ ιστορίες έχουν λίγο παραπάνω αλατοπίπερο από άλλες, όπως συμβαίνει σε αυτήν που δημοσίευσε η Daily Mail και η Telegraph κι αφορά σε δύο παντρεμένους βουλευτές της Βρετανίας, οι οποίοι τα είχαν με την... ίδια δημοσιογράφο.

Η πέτρα του σκανδάλου ονομάζεται Serena Cowdy και είναι μια όμορφη δημοσιογράφος διαπιστευμένη στο Κοινοβούλιο. Το ιδιότυπο ερωτικό τρίγωνο με την 36χρονη συμπλήρωναν δύο βουλευτές, ο 53χρονος Stewart Hosie και οι 45χρονος Angus McNeil.

etuketuketuk.jpg
τθκτθκετκ.jpg


H έκταση που πήρε η αποκάλυψη του γεγονότος οδήγησε και τους δύο βουλευτές να ανακοινώσουν ότι χωρίζουν από τις συζύγους τους. Μάλιστα η σύζυγος του Hosie είναι και αυτή μέλος του ίδιου κόμματος. Ο δε άντρας της φέρεται να είναι αυτός που έχει σχέση με την δημοσιογράφο αυτή την εποχή, που «έσκασε» και το σκάνδαλο.

ρυλρυλρυ.jpg
(o Hosie)


Ο McNeil είχε περάσει και ο ίδιος από αντίστοιχη «περιπέτεια», όταν είχε χωρίσει πέρσι την σύζυγό του, κατά την διάρκεια της ερωτικής του σχέσεης με την Cowdy, η οποία είναι πρώην ηθοποιός και νυν ελεύθερη ρεπόρτερ.

υιλρυλρυιλ.jpg
(o McNeil)


Πάντως το σκάνδαλο έχει δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στο κόμμα της Σκωτίας στο οποίο ανήκουν οι βουλευτές, καθώς τα υπόλοιπα κόμματα έσπευσαν να σχολιάσουν με το γνωστό βρετανικό χιούμορ το ατυχές ερωτικό «τρίγωνο» των βουλευτών.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top