Του έμεινε το... χερούλι στο χέρι του Πούτιν κατά τη διάρκεια επιθεώρησης-ΒΙΝΤΕΟ

Η έκφρασή του τα λέει όλα

Όλα ήταν κανονισμένα. Ο αντιστράτηγος Αλεξάντερ Σεβτσένκο, είχε αναλάβει μαζί με άλλους στρατιωτικούς την παρουσίαση εξοπλισμού στον Βλαντίμιρ Πούτιν, όμως όταν ο Ρώσος πρόεδρος τράβηξε το χερούλι στρατιωτικού οχήματος... του έμεινε στο χέρι!

Οι αρμόδιοι για τη ρωσική παραγωγή όπλων, μπήκαν σε μπελάδες, καθώς το πρόβλημα προέκυψε την πλέον ακατάλληλη στιγμή, όταν δηλαδλη ο συνοδός επιχειρούσε να ανοίξει την πόρτα στον Ρώσο πρόεδρο.

Στον Πούτιν παρουσιάστηκαν στρατιωτικά οχήματα, που είχαν σταθμεύσει έξω από την οικία του στο θέρετρο Σότσι, στο νότιο τμήμα της χώρας. Ένα ρωσικής κατασκευής φορτηγάκι UAZ Patriot που είναι εξοπλισμένο με οπλοπολυβόλα, βρισκόταν στο σημείο.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Reuters που βρισκόταν εκεί, μολονότι ο Ρώσος πρόεδρος επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού, δεν τα κατάφερε.

Ο αντιστράτηγος Αλεξάντερ Σεβτσένκο, έσπευσε να βοηθήσει τον Πούτιν, ωστόσο μόλις τράβηξε το χερούλι, εκείνο έμεινε στο χέρι του. Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους γέλασε συγκρατημένα κι ο αντιστράτηγος πέταξε το χερούλι μέσα στο τζιπ από ένα ανοικτό παράθυρο.

Δείτε το βίντεο από το LIFE.RU!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top