Για πάντα νέοι! Τεχνητό δέρμα καλύπτει τις ρυτίδες και τις σακούλες κάτω από τα μάτια

Ο ενδιαφερόμενος δεν χρειάζεται να κάνει λίφτινγκ

Για πάντα νέοι! Τεχνητό δέρμα καλύπτει τις ρυτίδες και τις σακούλες κάτω από τα μάτια

​Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλές θυσίες για να δείχνετε για πάντα νέοι. Ερευνητές του πανεπιστημίου ΜΙΤ, ανέπτυξαν ένα «φιλμ δέρματος» που καλύπτει τις ρυτίδες και ότι άλλο προαναγγέλλει τη γήρανση του δέρματος!

Η δερματική ταινία που ανέπτυξαν οι ερευνητές του κορυφαίου αμερικανικού πανεπιστημίου ΜΙΤ καλύπτει με δυο στρώματα τις ρυτίδες και τις σακούλες κάτω από τα μάτια χωρίς ο ενδιαφερόμενος να χρειαστεί να κάνει λίφτινγκ.

«Είναι για κάποιον που δεν θέλει να υποστεί μια επέμβαση στις ρυτίδες. Πάρα πολύ λειτουργεί στις σακούλες των κάτω βλεφάρων» δήλωσε ο δερματολόγος και πρόεδρος της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας στην εκπομπή LIVEU, Κωνσταντίνος Νεαμονίτος.

Όσοι συμμετείχαν στην δοκιμή του τεχνητού δέρματος παρέμειναν χωρίς ερεθισμούς μετά από άσκηση, κολύμπι ακόμη και αφού εκτέθηκαν σε βροχή.

Λειτουργεί σε δυο στάδια. Βάζεις πάνω την αόρατη κρέμα που έχει αυτήν την ουσία και στην συνέχεια είναι αυτό που εμείς λέμε "καταλύτης" και αυτό προκαλεί μια αντίδραση. Αυτό προκαλεί ένα στρώμα πάνω στο δέρμα που είναι μαλακό, δυνατό και ουσιαστικά αόρατο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σ�� πολλά μέρη του σώματος.

Το διαφανές «δεύτερο στρώμα» του τεχνητού δέρματος δίνει στο δέρμα την ελαστικότητα ενός πολύ νεότερου ανθρώπου και δεν καλύπτει απλά τις ατέλειες, όπως το μακιγιάζ ή άλλα καλλυντικά.

Οι ερευνητές ελπίζουν σε περαιτέρω βελτιώσεις ώστε να μπορέσουν να κρύψουν εκ γενετής σημάδια, και να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση διαταραχών, ασθενειών και τραυμάτων του δέρματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top