ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ο Ομπάμα αυτοτρολάρεται – Τι θα κάνει όταν πάρει ΣΥΝΤΑΞΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επόμενη μέρα θα τον βρει… διοικητή του καναπέ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ο Ομπάμα αυτοτρολάρεται – Τι θα κάνει όταν πάρει ΣΥΝΤΑΞΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απολαυστικός είναι για άλλη μία φορά ο Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος αν μη τι άλλο είναι από τους πρόεδρους των ΗΠΑ με την πιο αυξημένη αίσθηση του χιούμορ!

Σε βίντεο που έφτιαξε για το μέλλον του μετά τη συνταξιοδότηση από τον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ διακωμωδεί τον εαυτό του, ψάχνοντας δεξιά και αριστερά για δουλειά!

Ξεκινώντας από… «διοικητής του καναπέ», ο Ομπάμα τηλεφωνεί στην ομάδα μπάσκετ της Ουάσινγκτον, τους Γουίζαρντς, ρωτώντας εάν ψάχνο��ν βοηθό προπονητή.

Μόλις του κλείνουν το τηλέφωνο στα μούτρα, ζητά την βοήθεια του -εκτελόντα χρέη ψυχολόγου- αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και αποφασίζει να βγάλει δίπλωμα οδήγησης.

Αφού περιμένει υπομονετικά στο αρμόδιο γραφείο, η υπάλληλος του ζητά το πιστοποιητικό γέννησης. «Είναι πραγματικό» λέει ο Ομπάμα. «Είναι;» τον ρωτά με νόημα δύο φορές η υπάλληλος, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να τρολάρει τον Ντόναλντ Τραμπ και όσους έχουν αμφισβητήσει ότι έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ και άρα δεν θα έπρεπε να είναι πρόεδρος.

Στη συνέχεια, ο Ομπάμα διακρίνεται σε ιδιωτική αίθουσα κινηματογράφου να παρακολουθεί το Toy Story με τον πρώην πρόεδρο της βουλής των Αντιπροσώπων, Τζον Μπένερ. Ο Ομπάμα του ζητά συμβουλές για την επόμενη μέρα, για να πάρει την χιουμοριστική απάντηση: «Α, τώρα θες τη συμβουλή μου;».

«Να είσαι ο εαυτός σου» του λέει στη συνέχεια ο Μπένερ, παροτρύνοντας τον Ομπάμα να ευχαριστηθεί τον ελεύθερο χρόνο που θα έχει. Στην επόμενη σκηνή, ο Ομπάμα διακρίνεται με μαύρο γυαλί να περπατά στον Λευκό Οίκο με… στιλ ράπερ!

Για το τέλος, ο Ομπάμα έχει και μία απάντηση και για φήμες ότι… ξεχαρμανιάζει κρυφά από τη σύζυγό του Μισέλ.

Ο Μπένερ του προσφέρει ένα τσιγάρο, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να το κοιτάζει πλαγίως, να το σκέφτεται αλλά τελικά να αφήνει να εννοηθεί ότι θα το απορρίψει!

Δείτε το βίντεο…!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top