ΣΟΚ! 48χρονος απήγαγε και ασέλγησε σε 8χρονο αγοράκι και στην αδερφή του

Οι αρχές διερευνούν την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης, απαγωγής κι άσεμνης επίθεσης

ΣΟΚ! 48χρονος απήγαγε και ασέλγησε σε 8χρονο αγοράκι και στην αδερφή του
​Το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης της Κύπρου, είχε στραφεί στην υπόθεση της εξαφάνισης το βράδυ της Κυριακής ενός 8χρονου αγοριού από τη Λετονία, το οποίο εντοπίστηκε χθες το πρωί σε σπίτι 48χρονου γείτονά του στη Λεμεσό.

Η εξέλιξή της ήταν αναπάντεχη. Η Αστυνομία νωρίς το πρωί της Τρίτης πέρασε χειροπέδες στον 48χρονο οικογενειακό φίλο που καταζητείτο με ένταλμα σύλληψης. Οι αρχές διερευνούν την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης, απαγωγής κι άσεμνης επίθεσης.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, ο καταζητούμενος εντοπίστηκε στην οικία του, συνελήφθη και ανακρίνεται στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με τα όσα ανέφεραν τη Δευτέρα στις οπτικογραφημένες καταθέσεις τους ο 8χρονος και η 12χρονη αδελφή του, τα οποία και προκάλεσαν εύλογες υποψίες στους αστυνομικούς για τα αδικήματα που διερευνώνται.

Τα δυο αδέλφια τέθηκαν υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας, αφού στην κατάθεσή τους φαίνεται να αναφέρονται και σε κακομεταχείρισή τους από την Λετονή μητέρα τους και τον Ινδό σύντροφό της. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top