Ομπάμα για Πρινς: «Πενθούμε, ο κόσμος έχασε ένα είδωλο»

"Ήταν ένας δεξιοτέχνης σολίστας, λαμπρός αρχηγός συγκροτήματος, καθώς και ένας σπουδαίος ερμηνευτής"

Ομπάμα για Πρινς: «Πενθούμε, ο κόσμος έχασε ένα είδωλο»

Συγκλονισμένη είναι όλη η υφήλιος για το θάνατο του Πρινς, ο οποίος, όπως σας γράψαμε από το star.gr, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών.

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος, ο Μπαράκ Ομπάμα έφρασε τη θλίψη του ίδιου και της συζύγου του για το χαμό του «πρίγκηπα».

«Σήμερα, ο κόσμος έχασε έναν είδωλο. Η Μισέλ και εγώ, μαζί με εκατομμύρια θαυμαστών, πενθούμε τον ξαφνικό θάνατο του Πρινς. Πολλοί λίγοι καλλιτέχνες επηρέασαν τον ήχο και την πορεία της μουσικής τόσο βαθιά ή άγγιξαν τόσους πολλούς ανθρώπους με το ταλέντο τους όσο ο Prince. Ως ένας από τους πιο προικισμένους και ταλαντούχους μουσικούς της εποχής μας, ο Prince τα έκανε όλα. Funk. R&B. Rock and roll. Ήταν ένας δεξιοτέχνης σολίστας, λαμπρός αρχηγός συγκροτήματος, καθώς και ένας σπουδαίος ερμηνευτής.

''Ενα ισχυρό πνεύμα υπερβαίνει όλους τους κανόνες''-είπε κάποτε ο Prince- και κανένα άλλο πνεύμα δεν ήταν πιο ισχυρό, πιο τολμηρό και πιο δημιουργικό από αυτόν. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένειά του, το συγκρότημά του, και όσους τον αγάπησαν» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top