«Γονάτισε» το διαδίκτυο!Το γερμανικό βίντεο κατά του ρατσισμού με τους Χίτλερ-Μιχαλολιάκο-Τραμπ

"Η Γερμανία δεν ξεχνά και έχει μάθει από τα λάθη της..."

«Γονάτισε» το διαδίκτυο!Το γερμανικό βίντεο κατά του ρατσισμού με τους Χίτλερ-Μιχαλολιάκο-Τραμπ

Πάταγο κάνει στο youtube ένα βίντεο κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, το οποίο έρχεται από την Γερμανία. Μάλιστα το πέρασμά τους κάνουν σε αυτό… οι Μιχαλολιάκος, Ερντογάν, Τραμπ και Λε Πεν!

Το βίντεο της εκπομπής Neo Magazin Royale του ZDF, στο οποίο συνεργάστηκε ο γνωστός κωμικός Jan Böhmermann μιλά για τη Γερμανία που δεν ξεχνά και έχει μάθει από τα λάθη της… τον «Χίτλερ» δηλαδή, ενώ καλούνται μέσα από αυτό οι άλλοι λαοί να μην παρασυρθούν από πολιτικά πρόσωπα με ακραίες αντιλήψεις!

«Θυμήσου την 9η Νοεμβρίου (σ.σ. η Παγκόσμια Ημέρα κατά του φασισμού, που καθιερώθηκε με αφορμή τη Νύχτα των Κρυστάλλων, του πογκρόμ που εξαπέλυσαν οι Ναζί στις 9 Νοεμβρίου του 1938 κατά των Εβραίων της Γερμανίας), σπασμένα γυαλιά, φωτιά και συνωμοσία. Δεν ξέρω κανέναν λόγο γιατί η προδοσία μας πρέπει να ξεχαστεί» είναι τα λόγια με τα οποία ξεκινά το βίντεο.

Στόχος είναι να θυμίσουν πως η Γερμανία άλλαξε, δεν είναι η Γερμανία του Χίτλερ και πως δεν υπάρχει καμία σχέση με το ναζιστικό καθεστώς. Και ζητά απ’ όλους, Γερμανούς και όχι μόνο, να υπερασπιστούν τις αξίες της Ευρώπης και να μην αντιμετωπίζουν ρατσιστικά κανέναν…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top