Μόνο στο star.gr: Έγκυος η σύντροφος του Κύπριου πιλότου - Τι λέει ο κολλητός του φίλος

Ήταν μια από τις τελευταίες πτήσεις του Άριστου Σωκράτους με αυτή την εταιρεία-Είχε αποφασίσει να επιστρέψει στην Κύπρο

Μόνο στο star.gr: Έγκυος η σύντροφος του Κύπριου πιλότου - Τι λέει ο κολλητός του φίλος

Το πιο φριχτό, το πιο άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον κυβερνήτη του αεροσκάφους Boeing 737 που συνετρίβη στη Ρωσία, παρασύροντας στον θάνατο εκτός από τον 38χρονο πιλότο και αλλους εξήντα έναν ανθρώπους.

Στη Λεμεσό η μέρα που ξημέρωσε δεν έχει χαρές και τραγούδια. Έχει μονο μοιρολόγια, κλάμα και πένθος. Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια του παλληκαριού που τόσο γρήγορα κόπηκε το νήμα της ζωή του. Κανείς τους δε μπορεί να πιστέψει πως δε θα ξαναδεί τον Άριστο, το πειραχτήρι τους, τον "ήρωά τους".

Συντετριμμένος ο κολλητός του φίλος - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στον πιλότο

Όπως δήλωσε στο star.gr ο κολλητός φίλος του κυβερνήτη, Ανδρέας Χριστοδούλου "ο Άριστος ήταν το καλύτερο παιδί, δεν μπορώ να το πιστέψω".

IMG_0307.jpg
Η φωνή του τρέμει, από τα μάτια του κυλούν δάκρυα αλλά βρίσκει το κουράγιο να μας πει "μαζί γλεντάγαμε, μαζί ταξιδεύαμε με τις μηχανές. Ο Άριστος ήταν πολύ δυναμικός, πολύ ζωηρός, αγαπούσε τα αεροπλάνα, τις μηχανές, τη μουσική, την οικογένεια και τους φίλους του.

IMG_0308.jpg
Τι να σας πω; Να σας πω οτι τον Μάιο τον περιμέναμε πίσω; Θα έφευγε από το Ντουμπάι, είχε προσληφθεί στην Ryanair και γύρναγε στο νησί μας. Ηταν η τελευταία του πτήση ή μια από τις τελευταίες του.

Τι να σας πω; Οτι η σύντροφός του είναι έγκυος και σε λίγο θα γεννήσει τον γιο τους; Αγοράκι περίμενε ο Αρίστος και τώρα δε θα γνωρίσει ποτέ το παιδί του.

Τι να σας πω; Εχουμε όλοι τρελαθεί, το τηλέφωνό μου δε σταματά να χτυπά. Έχουμε όλοι παγώσει από αυτό που έγινε. Ηταν το καλύτερο παιδί" είπε κλαίγοντας ο κύριος Χριστοδούλου.

Της Ισμήνης Λέντζου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα αεροπορική τραγωδία με 62 νεκρούς-Δείτε το video με τη στιγμή της συντριβής

Αυτός ήταν ο Κύπριος πιλότος της μοιραίας πτήσης- Θρήνος στη Λεμεσό για τον 38χρονο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top