ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! Αυτή είναι η πιο… σέξι μαμά δύο παιδιών με κορμί ΚΟΛΑΣΗ

«Τύφλα» να έχουν οι 20άρες

ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! Αυτή είναι η πιο… σέξι μαμά δύο παιδιών με κορμί ΚΟΛΑΣΗ
Όταν κάποιος βλέπει τις φωτογραφίες της συγκεκριμένης γυναίκας, επ'ουδενί δεν του περνά από το μυαλό ότι πρόκειται για μητέρα δύο παιδιών και μάλιστα 38χρονη!

τξτυξςεξ.jpg

Κι όμως, η Μπελίντα Νόρτον Σμιθ διαθέτει –παρά τις δύο εγκυμοσύνες- μια υπέροχη σιλουέτα, επειδή πολύ απλά συνδύασε τη νέα ζωή της με τις ανάγκες της για γυμναστική. Η 38χρονη Αυστραλέζα πριν κάνει οικογένεια και αποκτήσει δύο παιδιά ήταν αθλήτρια του τριάθλου, ωστόσο είδε τη ζωή της αλλά και το κορμί της να αλλάζουν ξαφνικά όταν έγινε μητέρα.

ρτηξτρξρυςξ.jpg

«Προσπάθησα να διαπιστώσω ποια οφέλη θα μπορούσα να έχω από τη νέα μου ζωή. Είδα ότι η αερόβια γυμναστική από μόνη της δεν βοηθούσε», τόνισε σε πρόσφατή συνέντευξή της η Μπελίντα, η οποία πλέον διατηρεί δική της online εταιρεία με συμβουλές γυμναστικής, σύμφωνα με τη Daily Mail.

στηα;εα;.jpg

Σκοπός της ήταν να αποδείξει πως κάθε γυναίκα μπορεί να πετύχει το κορμί που θέλει ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η διάρκεια της ημέρας στο σπίτι.

Όσο για τις συμβουλές της; «Ένα καλό κορμί όσο μεγαλώνουμε απαιτεί σωστή διατροφή, γυμναστική με βάρη και αερόβια γυμναστική μόνο το πρωί ώστε να μας βοηθά στην ευεξία», είπε και πρόσθεσε
«Αυτό είναι το καλύτερο κορμί που είχα ποτέ και είμαι σχεδόν 40 ετών. Πρέπει όλες οι γυναίκες να νιώθουν όμορφα με το σώμα τους. Όσες έχουν παιδιά απλά ας τα βάλουν να πρωταγωνιστήσουν στην άσκηση τους».

φδηφδ.jpg Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top