Συγκλονίζει ο νεαρός που έσωσε την κοπέλα του στο μακελειό στο Bataclan: «Χρειαζόμαστε στήριξη»

ΔΕΙΤΕ τι λένε και οι δυο

Συγκλονίζει ο νεαρός που έσωσε την κοπέλα του στο μακελειό στο Bataclan: «Χρειαζόμαστε στήριξη»

​Κόμπο στο στομάχι προκαλούν τα λόγια του Michael O 'Connor, ο οποίος είχε συγκινήσει όλον τον πλανήτη, κάλυψε με το σώμα του την κοπέλα του και έτσι σώθηκαν και οι δυο στο μακελειό που συνέβη μέσα στο Bataclan.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o 30χρονος άντρας, αν και έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από την 13η Νοεμβρίου, αναφέρει πως αισθάνεται εντελώς μόνος μετά την επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο και περιμένει να δεχθεί βοήθεια.

Του ανακοινώθηκε πως πρέπει να περιμένει τουλάχιστον 12 εβδομάδες μέχρι να μιλήσει σε κάποιο θεραπευτή για το ψυχικό του τραύμα. Ωστόσο, οι γιατροί, αρνούνται να παραδεχθούν ότι κάνουν κάτι λάθος και ισχυρίστηκαν ότι απλά ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές.

Ο O'Connor, δήλωσε: «Πρόκειται για κακές υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Είναι λυπηρό το ότι δεν μπορώ να μιλήσω σε κάποιον ειδικό. Νιώθω εντελώς μόνος».

Ο άνδρας συγκινεί λέγοντας πως εξακολουθεί να δυσκολεύεται να κοιμηθεί μετά τη φρικιαστική επίθεση εκείνη τη νύχτα που ο ίδιος και η κοπέλα του κινδύνεψαν, ενώ είδε 129 ανθρώπους να σκοτώνονται.

«Μερικές φορές καταλαβαίνω ότι είμαι τόσο τυχερός που επέζησα, αλλά κι άλλες φορές αισθάνομαι ένοχος. Κάποιες μέρες φοβάμαι να βγω από το σπίτι».

Η 28χρονη φίλη του Σάρα, είπε: «στη Γαλλία επισκεφτήκαμε αμέσως θεραπευτές και μας είπαν πως πρέπει να μιλήσουμε γι 'αυτό το συμβάν σε ειδικούς σύντομα, αλλιώς μπορεί να υπάρξουν προβλήματα μακροπρόθεσμα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top