ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Αλιγάτορας κατασπάραξε ζωντανό 22χρονο

Ο νεαρός στην προσπάθειά του να κρυφτεί από αστυνομικούς βρήκε καταφύγιο σε μία λίμνη

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Αλιγάτορας κατασπάραξε ζωντανό 22χρονο

​Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο 22χρονος Μάθιου Ρίγκινς στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, κατασπαράχθηκε από αλιγάτορα στο Barefoot Bay, στη Φλόριντα.

Οι γονείς του νεαρού είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του στις 13 Νοεμβρίου. Δέκα ημέρες αργότερα βρέθηκε το πτώμα του 22χρονου στη λίμνη, με έναν τεράστιο αλιγάτορα να βρίσκεται κοντά. Οι ειδικοί χρειάστηκε να σκοτώσουν τον αλιγάτορα, όπου μέσα του βρέθηκαν μέλη του νεαρού.

"Κρύφτηκε στο λάθος μέρος", σχολίασε η κάτοικος της περιοχής Laura Farris. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bay News 9, o 22χρονος και ο συνεργός του εντοπίστηκαν να παραμονεύουν τα σπίτια της γειτονιάς όταν κάλεσαν τις αρχές.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί που άρχισαν εξονυχιστικούς ελέγχους. Κατάφεραν και οι δύο να διαφύγουν, με τον 22χρονο να τηλεφωνεί στην κοπέλα του κατά τη διάρκεια της καταδίωξης για να την ενημερώσει τι συμβαίνει.

Αποφάσισε να κρυφτεί στη λίμνη Barefoot Bay. "Μάλλον πήγε στη λίμνη για να κρυφτεί από τους αξιωματικούς και τα σκυλιά και δέχτηκε επίθεση από τον αλιγάτορα", σημείωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Tod Goodyear. Όπως και τα περισσότερα θύματα αλιγάτορα, σύμφωνα με τους ειδικούς, ο νεαρός πνίγηκε πριν τον κατασπαράξει.

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top