ΔΕΙΤΕ πως θα μοιάζουν ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ μέχρι τα 60 τους!

Eπιστήμονες δημιούργησαν τα ακριβή πορτρέτα τους

ΔΕΙΤΕ πως θα μοιάζουν ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ μέχρι τα 60 τους!

​Μπορεί να είναι ακόμη μωρό, αλλά με τη βοήθεια της επιστήμης μπορούμε να δούμε πως θα μοιάζει ο πρίγκιπας Τζορτζ και τρίτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, τα επόμενα χρόνια… μέχρι τα 60 του!

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Bradford αναφέρουν πως το νέο λογισμικό τους χρησιμοποιεί μια σειρά από τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ατόμου και τα συνδυάζει με αυτά των γονέων και των συγγενών, δημιουργώντας έτσι ένα λεπτομερές πορτρέτο με πολλές πιθανότητες για… ακριβή αποτελέσματα!

Ο επικεφαλής της έρευνας, Χασάν Ουγκέιλ, εξήγησε ότι ο αλγόριθμός τους μπορεί να ελέγξει ποια χαρακτηριστικά έχει κληρονομήσει το παιδί από τους γονείς για να δημιουργηθεί μια αξιόπιστη πρόβλεψη για τα μελλοντικά πρόσωπά τους.

Η ομάδα επέλεξε λοιπόν τον πρίγκιπα Τζορτζ… δημιουργώντας το πορτρέτο του μέχρι και το έτος 2073, όταν ο ίδιος δηλαδή θα γιορτάσει τα 60ά γενέθλιά του!

Το ίδιο έκαναν και για την αδελφή του, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, για την οποία δημιούργησαν το πορτρέτο της από την ηλικία των 2 μέχρι τα 60 της!

πηγή: Reuters

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top