Το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ οι γονείς-Έσωσε το παιδί της την τελευταία στιγμή

Ο μικρούλης γλίτωσε τον στραγγαλισμό από θαύμα

​Ένα τρομακτικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο, έδωσε στη δημοσιότητα ένας νεαρός από την πόλη Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.

Ο Γκάβιν Γουάλα, ο οποίος πλέον είναι 17 χρονών, θέλει με αυτό το βίντεο να δείξει στους γονείς ότι πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ τα παιδιά τους, καθώς είναι πολύ εύκολο να πεθάνουν από ένα ατύχημα πάνω στο παιχνίδι τους.

Toddler-seen-silently-strangling-at-the-end-of-a-looped-window-blind-cord.jpg
Ο 17χρονος Γκάβιν Γουάλα

Ας δούμε όμως τι συνέβη πριν κάποια χρόνια όταν εκείνος ήταν πολύ μικρούλης… Η μητέρα του τραβούσε με την κάμερα τα οικογενειακά παιχνίδια… όταν ξαφνικά είδε ότι ο γιος της καθόταν στην άκρη του παραθύρου και έπαιρνε με το ζόρι ανάσες.

Ο λόγος; Είχε τυλίξει στο λαιμό του το κορδόνι για τα στόρια που κρεμόταν από το παράθυρο, μη μπορώντας, να καταλάβει τον κίνδυνο και... πνιγόταν.

Toddler-seen-silently-strangling-at-the-end-of-a-looped-window-blind-cord (2).jpg
Όπως βλέπετε, η μητέρα του παρατάει την κάμερα ενώ ουρλιάζει… Τρέχει να σώσει τον μονάκριβο γιο της, τραβάει το κορδόνι και τον παρακαλάει να πάρει ανάσες για να σιγουρευτεί ότι είναι καλά!

Toddler-seen-silently-strangling-at-the-end-of-a-looped-window-blind-cord (1).jpg
Εκείνος αναπνέει και η μητέρα του αρχίζει να ηρεμεί… Αξίζει, πάντως να σημειωθεί ότι τα στοιχεία για τέτοιους θανάτους είναι το λιγότερο απογοητευτικά καθώς τουλάχιστον 100 παιδιά έχουν πεθάνει από τα κορδόνια που κρέμονται σε παράθυρα τα τελευταία εφτά χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top