ΦΡΙΚΤΟ: Εκτέλεσαν 9χρονο επειδή ο πατέρας του ήταν… γκάνγκστερ

«Πλήρωσε» με τη ζωή του τις αμαρτίες του μπαμπά του

Μια σοκαριστική είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η Nydailynews! Πρόκειται για την εκτέλεση ενός 9χρονου αγοριού.

Γιατί τον εκτέλεσαν; Επειδή ο πατέρας του ήταν… γκάνγκστερ! Ναι, καλά διαβάστε. Ο Tyshawn Lee στοχοποιήθηκε λόγω των δραστηριοτήτων της συμμορίας, της οποίας ήταν μέλος ο πατέρας του.

Το μικρό αγοράκι γύριζε στο σπίτι της γιαγιάς του, όταν οι δράστες το παρέσυραν σε ένα σοκάκι και το δολοφόνησαν! Ο αξιωματικός της αστυνομίας, Garry McCarthy, είπε ότι ήταν το πιο απεχθές, δειλό και ανεξιχνίαστο έγκλημα που έχει δει στα 35 χρόνια της καριέρας του.

Οι αρχές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στη νότια πλευρά της γειτονιάς του Gresham, όπου η γιαγιά του Tyshawn βρήκε το άψυχο κορμάκι του 9χρονου και μια μπάλα μπάσκετ που κουβαλούσε πάντα μαζί του.

υιρλρυιρυιλ.jpg

«Ο Tyshawn στοχοποιήθηκε και παρασύρθηκε σε αυτό το σημείο. Η δολοφονία του πιστεύουμε ότι σχετίζεται με μια σειρά βίαιων γεγονότων από συμμορίες. Ο πατέρας του έχει δεσμούς με μια συμμορία που συγκρούεται με μια άλλη συμμορία», δήλωσε ο αξιωματικό�� των Αρχών.

Στην πραγματικότητα, η δολοφονία του 9χρονου είναι αποτέλεσμα της αιματηρής σύγκρουσης της Killa Ward των Gangster Disciples και της Terror Dome των Black P Stones.

Ο πατέρας του ανήλικου αγοριού, όπως ανέφεραν οι αξιωματικοί, δεν συνεργάζεται με τις αρχές.

«Απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις που μου έκαναν. Δεν μου έχουν κάνει ερωτήσεις που έχω την απάντηση. Δεν θέλω να βλάψω κανέναν. Θέλω μόνο να απονεμηθεί δικαιοσύνη για τον γιο του, βλέποντας τον δολοφόνο του στη φυλακή. Αυτό είναι το μόνο που θέλω», σημείωσε από την πλευρά του ο 25χρονος πατέρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top