ΑΥΤΗ η καλλονή είναι ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα- Τι θα κάνει με την περιουσία της

Είναι όμορφη, έχει κοινωνικές ευαισθησίες και φαίνεται πως δεν είναι καθόλου… φιλοχρήματη

ΑΥΤΗ η καλλονή είναι ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα- Τι θα κάνει με την περιουσία της

​Είναι η κόρη του αδελφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, και φαίνεται πως έχει πάρει πολλά από τον χαρακτήρα της θείας της.

618full-lady-kitty-spencer.jpg
Η Lady Κίτι Σπένσερ είναι όμορφη σαν άγγελος, έχει κοινωνικές ευαισθησίες και μετά την τελευταία της απόφαση… φαίνεται πως δεν είναι καθόλου φιλοχρήματη.

kitty-upright_3483561b.jpg
Η ίδια δήλωσε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Tatler πως προτιμάει να πάρει την οικογενειακή περιουσία ο μικρότερος κατά τρία χρόνια αδελφός της και όχι αυτή.

Lady-Kitty-Spencer1--a.jpg
Έτσι, ο αδελφός της Λουις, θα κληρονομήσει την τεράστια έκταση και την έπαυλη του Northamptonshire, που ανήκουν στην οικογένεια εδώ και αιώνες.

6669979711_53a594403a_b.jpg
Ο πατέρας της τόνισε πως δεν τον ενοχλεί καθόλου το να αναλάβει η κόρη του την ιδιοκτησία της γης. Ωστόσο, η κόρη του αποφάσισε να κρατήσει τις παραδόσεις… έτσι την περιουσία θα κληρονομήσει το πρωτότοκο αρσενικό παιδί.

kitty-spencer-for-tatler-image-2-527065356.jpg
«Σε γενικές γραμμές, είμαι απόλυτα υπέρ της ισότητας των φύλων. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που η περιουσία θα είναι ευθύνη του αδελφού μου. Απλά πιστεύω ότι είναι ο σωστός τρόπος. Μου αρέσει που το σπίτι μένει στην ίδια οικογένεια με το ίδιο επώνυμο. Και ξέρω πως ο αδερφός μου πρόκειται να κάνει άψογη δουλειά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top