ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ τη δολοφονία 13χρονης μετά από 33 χρόνια-Την έριξε από τη σκάλα, τη βίασε & την έθαψε

Πήρε πρώτα σε γραμμή για αυτοκτονίες και μετά ομολόγησε την ενοχή του σε τηλεοπτικό σταθμό!

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ τη δολοφονία 13χρονης μετά από 33 χρόνια-Την έριξε από τη σκάλα, τη βίασε & την έθαψε

​Απίστευτη μοιάζει η ομολογία ενός δράστη για τη δολοφονία 13χρονης, 33 χρόνια μετά το θάνατό της.

Ο 50χρονος σήμερα Χόσε Φερέιρα περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα όσα διαδραματίστηκαν το 1982, ομολογώντας τη δολοφονία της 13χρονης Κάρι Αν Τζόπεκ, στο Μιλγουόκι.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί, ενώ η σορός της βρέθηκε θαμμένη, 17 μήνες μετά την εξαφάνιση. Ο Φερέιρα, ο οποίος συνελήφθη για ανθρωποκτονία, ήταν τότε 17 χρόνων.

Ο δράστης, αφού κάλεσε σε γραμμή για αυτοκτονίες, στη συνέχεια επικοινώνησε με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο «WISN 12 News» και παραδέχτηκε όλη την αλήθεια. Όπως ισχυρίστηκε έριξε την 13χρονη από τις σκάλες, επειδή δεν τον ακολούθησε στο υπόγειο. Εκείνος την ήθελε ερωτικά αλλά εκείνη δεν ήταν σίγουρη. Η ανήλικη κοπέλα έσπασε τον λαιμό της κατά την πτώση, αλλά ο Χοσέ, θεωρώντας πως είναι αναίσθητη, έκανε σεξ μαζί της. Όταν διαπίστωσε ότι είναι νεκρή, την έθαψε.

2D8C1D8700000578-0-Jose_Ferreira_pictured_50_was_17_at_the_time_of_Jopek_s_death_an-a-34_1445223570313.jpg
Μετά την ομολογία του, το τηλεοπτικό δίκτυο επικοινώνησε με τις αρχές. «Η ιστορία του ήταν σε ανησυχητικό βαθμό λεπτομερής», σημείωσε ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού, Κρις Γκεγκ.

«Έχουν περάσει 33 χρόνια από τότε που έφυγε. Προσευχόμουν για αυτή την ημέρα», δήλωσε η μητέρα της, μετά τη σύλληψη του 50χρονου. Η ίδια νιώθει ακόμα τύψεις, γιατί εκείνη τη μέρα η 13χρονη είχε τιμωρηθεί στο σχολείο και βρισκόταν στο γραφείο του διευθυντή, επειδή ήθελε να πάει στο πάρτι όπου έγινε το συμβάν. Όταν κάλεσ��ν τη μητέρα της να την πάρει από το σχολείο, επέλεξε να την αφήσει να γυρίσει πίσω μόνη της. Άρχισε να ψάχνει στη γειτονιά όταν συνειδητοποίησε πως η κόρη της δεν είχε γυρίσει μετά από ώρες.

Ο Φερέιρα εμφανίστηκε στο δικαστήριο το Σάββατο και παραμένει υπό κράτηση στο Milwaukee County Jail. Η μητέρα της 13χρονης δήλωσε στον σταθμό που αποκάλυψε τον δολοφόνο της πως η Κάρι τον είχε στοιχειώσει. «Δεν έβγαλα ποτέ από το μυαλό μου τον θάνατό της. Τώρα θα πληρώσει για ό,τι της έκανε» επισήμανε.

πηγή: Dailymail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top