Ασύλληπτο: Χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν live μέσω facebook την κηδεία 13χρονου!

H ζωή της οικογένειάς του είχε γίνει reality σε κανάλι του YouTube

Απίστευτο και όμως αληθινό αλλά χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, παρακολούθησαν την κηδεία εν��ς 13χρονου έφηβου σε... ζωντανή μετάδοση μέσω του καναλιού της οικογένειας στο YouTube.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η καθημερινότητα του νεαρού και της οικογένειάς του προβαλλόταν σε ένα εξαιρετικά δημοφιλές κανάλι στο YouTube, με τίτλο Bratayley Family.

Το κανάλι, που διαθέτει πάνω από 1,7 εκατομμύρια συνδρομητές, καταγράφει τη ζωή μίας αληθινής οικογένειας - αν και το επώνυμο είναι ψεύτικο - και περιλαμβάνει βίντεο που δείχνουν τους γονείς και τα παιδιά να πηγαίνουν εκδρομές, να κάνουν τα αγαπημένα τους σπορ και να περνάνε ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης.

«Είναι τόσο θλιβερό, χθες έκλαιγα όλη την ημέρα», «Δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου», «Τα συλλυπητήριά μου σε αυτήν την υπέροχη οικογένεια»... είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που πόσταραν χρήστες του Facebook κατά τη διάρκεια της live streaming μετάδοσης της κηδείας ενός 13χρονου εφήβου, του Caleb Bratayley.

O 13χρονος έφυγε από τη ζωή από ανακοπή σύμφωνα με την Telegraph, με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι να δηλώνουν συντετριμμένοι για τον θάνατό του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top