Η ιστορία πίσω από την εικόνα που έγινε VIRAL- Μωρό περιτριγυρισμένο από… σύριγγες

«Λύγισε» το Facebook

Viral έχει γίνει μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα μωρό να κοιμάται περιτριγυρισμένο από σύριγγες! Προτού βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, πρέπει να ενημερωθείτε για την τρυφερή ιστορία που κρύβεται πίσω από την εν λόγω εικόνα.

Την φωτογραφία μοιράστηκε στη σελίδα του στο Facebook ένα ινστιτούτο γονιμότητας στην Αμερική και σε αυτή φαίνεται το μωρό μίας ασθενούς του, η οποία με ένα συγκινητικό μήνυμα ευχαριστεί το ίδιο το μαιευτήριο και τους γιατρούς του για την απόκτηση της κόρης της.
yjdtyj.jpg
Η ανταπόκριση γυναικών και ζευγαριών που υποβλήθηκαν στην ίδια διαδικασία και έβλεπαν τους εαυτούς μέσα από την φωτογραφία ήταν εξίσου συγκινητική. Από την πρώτη στιγμή που έγινε η ανάρτηση πλήθος χρηστών του Faceboook άρχισαν να μοιράζονται κάτω από αυτήν, τη δική τους εμπειρία.

«Δεν είπα καν στον άντρα μου τι ήταν αυτό, απλά του το έδειξα με το κινητό μου», λέει μία γυναίκα. «Είδα δάκρυα να σχηματίζονται στα μάτια του καθώς πιθανότατα έφερε κι αυτός στο μυαλό του τα αμέτρητα βράδια για πάνω από τέσσερα χρόνια που μου έκανε ενέσεις. Τελικά είχαμε επιτυχία και κάναμε δίδυμα αγοράκια. Δεν έχω ξαναυπάρξει πιο χαρούμενη», προσθέτει.

θλυθλυθλ.jpg
«Τα δίδυμα που απέκτησα από την εξωσωματική είναι σήμερα 13 ετών. Άξιζαν κάθε ένεση, κάθε διαδικασία, κάθε χιλιόμετρο που οδήγησα μέχρι την κλινική γονιμότητας», λέει μία άλλη χρήστης του Facebook.

Ενώ, η εκπρόσωπος Sher Fertility Institute δήλωσε «Νιώσαμε σαν να ήταν μια προκλητική, συναισθηματική φωτογραφία που αποτυπώνει τη χαρά και τον πόνο της εξωσωματικής γονιμοποίησης».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top