Σε αργία από κάθε ιεροπραξία ο Έλληνας ιερέας που γύρισε sex tape με την βαφτιστήρα του!

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής

​Τη θλίψη και την απογοήτευσή της για το ερωτικό σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε για τον Έλληνα ιερέα Γεώργιο Πασσιά και την παντρεμένη Περουβιανή βαφτιστήρα του, εκφράζει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Μάλιστα, διέρρευσε και ένα sex tape με το παράνομο ζευγάρι, το οποίο προκάλεσε σάλο.

«Διαβεβαιώνουμε τους πιστούς χριστιανούς της Εκκλησίας μας ότι έχουμε οδυνηρή επίγνωση των συμβάντων και της θλιβερής επιδράσεώς των στην ζωή της Αρχιεπισκοπής και της κοινότητός μας. Ως αποτέλεσμα η Αρχιεπισκοπή έχει ήδη δρομολογήσει τις απαραίτητες εκκλησιαστικά διαδικασίες, κατ’ αρχήν θέτοντας αμέσως τον εμπλεκόμενο κληρικό σε αργία από πάσαν ιεροπραξία και δραστηριότητα» τονίζει η Αρχιεπισκοπή και συμπληρώνει:

«Αντιμετωπίζουμε με βαριά καρδιά ένα εξαιρετικά θλιβερό θέμα που αφορά στον κληρικό της Αρχιεπισκοπής, π. Γεώργιο Πασσιά, και μια ενήλικη γυναίκα της ενορίας του. Αναγνωρίζουμε την αναμενόμενη αντίδραση των πιστών οι οποίοι αισθάνονται βαθιά πληγωμένοι και πολύ απογοητευμένοι, και τον σοβαρό κίνδυνο του σκανδαλισμού. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι επί της γης μόνο ο Κύριος και Σωτήρ ημών Ιησούς Χριστός υπήρξε αναμάρτητος…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top