ΟΡΓΗ: Πα-τέρας έδειρε μέχρι θανάτου την τετράχρονη κόρη του επειδή της έπεσε η μαντίλα

Οι γείτονες μιλούν για ένα διανοητικά ασταθές άτομο

ΟΡΓΗ: Πα-τέρας έδειρε μέχρι θανάτου την τετράχρονη κόρη του επειδή της έπεσε η μαντίλα
Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ινδία και συγκεκριμένα στο κρατίδιο Uttar Pradesh.

Ο Jafar Hussain, συνελήφθη για τον θάνατο της τετράχρονης κόρης του, την οποία (κρατηθείτε) έδειρε μέχρι θανάτου, επειδή κατά την διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού, έπεσε η… μαντίλα από το κεφάλι της!

rdhdrth.jpg

Η εφημερίδα Hindustan Times αναφέρει, ότι ενώ η οικογένεια έτρωγε το μεσημεριανό γεύμα, η μαντίλα έπεσε από το κεφάλι της τετράχρονης, χωρίς εκείνη να το αντιληφθεί. Τότε, ο πατέρας της άρχισε να την χτυπά με μανία και επανειλημμένα να την πετά στο δάπεδο. Η σύζυγός του προσπάθησε να τον εμποδίσει, αλλά εκείνος χτύπησε και την ίδια και στην συνέχεια της πρότεινε να θάψουν το παιδί τους στο εσωτερικό του σπιτιού, κάτι που η μητέρα του άτυχου παιδιού αρνήθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν στην αστυνομία οι γείτονες, πρόκειται για ένα άτομο διανοητικά ασταθές και φανατικά θρησκευόμενο, που έχει εμμονή με την παραδοσιακή μαντίλα dupatta.

Ο Brijesh Srivastava, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, δήλωσε ότι ο άνδρας έχει συλληφθεί και ανακρίνεται για το τραγικό περιστατικό, ενώ η σορός του άτυχου κοριτσιού έχει σταλεί για νεκροψία. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top