ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ: Εργαζόμενος εγκατέλειψε το πόστο του για να ταΐσει ανάπηρο πελάτη

Παράδειγμα προς μίμηση ο νεαρός

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ: Εργαζόμενος εγκατέλειψε το πόστο του για να ταΐσει ανάπηρο πελάτη

​Κι όμως υπάρχουν στιγμές μέσα στην γκρίζα καθημερινότητα που αποδεικνύουν ότι μπορεί να υπάρξει λάμψη και φως, αρκεί να το θέλουμε εμείς οι ίδιοι. Τρανταχτό παράδειγμα ένας νεαρός υπάλληλος των Mc Donalds στο Σικάγο, ο οποίος εγκατέλειψε το πόστο του κι έτρεξε να βοηθήσει έναν πελάτη που καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι για να φάει το φαγητό του.

Το περιστατικό αποκάλυψε μία πελάτισσα του καταστήματος, η οποία εκείνη τη στιγμή περίμενε να παραγγείλει.

Όπως περιγράφει στη σελίδα της στο Facebook, ένας άνδρας σε αναπηρικό καροτσάκι έφτασε στο ταμείο για να ζητήσει βοήθεια από έναν υπάλληλο.

Όταν λοιπόν ο ταμίας κατάλαβε πως ο πελάτης χρειαζόταν βοήθεια για να κόψει το φαγητό του, καθώς ήταν τετραπληγικός, άφησε το πόστο του, έκλεισε το ταμείο, έπλυνε τα χέρια του και φόρεσε γάντια.

Αμέσως μετά, μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων θαμώνων που κοιτούσαν με ενδιαφέρον, πήγε στο τραπέζι του ηλικιωμένου άνδρα και άρχισε να κόβει το φαγητό του σε κομματάκια.

mc.jpg

Η πελάτισσα, συγκινήθηκε από την πράξη αυτή το�� υπαλλήλου, τράβηξε τη φωτογραφία και την πόσταρε στο Facebook. Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral και είχε πάνω από 300.000 κοινοποιήσεις.

«Αυτός ο υπάλληλος, άφησε την δουλειά του στην μέση γι' αυτόν τον άνδρα, έκανε περισσότερα από τα καθήκοντά του για να βοηθήσει αυτόν τον πελάτη. Αυτό ήταν ό,τι πιο ευγενικό και ταπεινό έχω δει ποτέ», έγραψε η γυναίκα.

Μάλιστα όπως έγραψε η Huffington Post, ο εργοδότης του νεαρού τον βράβευσε για τη δουλειά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top