Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Κάμερον για το ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το γουρούνι

O Λόρδος Άσκροφτ υποστήριξε ότι όταν εκείνος ήταν νέος είχε βάλει τα γεννητικά του όργανα στο στόμα του ζώου

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Κάμερον για το ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το γουρούνι

​Λίγες μέρες μετά το σάλο που ξέσπασε με τις αποκαλύψεις του Λόρδου Άσκροφτ σχετικά με την «περίεργη» φοιτητική ζωή του πρωθυπουργού της Βρετανίας, ο Ντέβιντ Κάμερον έδωσε τη δική του απάντηση.

Μιλώντας σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Carlton Club, εκείνος εξήγησε ότι έπρεπε να πάει νωρίτερα στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός έντονου πόνου στην πλάτη. Κι εκεί ο γιατρός του είπε ότι θα του κάνει μία ένεση κι ότι «απλά θα νιώσει ένα μικρό τσίμπημα, μία μαχαιριά στην πλάτη»!

Η αλήθεια είναι πάντως πως ο Κάμερον δεν διαψεύδει τα όσα πικάντικα ακούστηκαν… αλλά κάνει λόγο για προδοσία!

Κάπου εδώ να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Λόρδος Άσκροφτ είχε πει ότι όταν ο Βρετανός πρωθυπουργός ήταν φοιτητής, κάπνιζε μαριχουάνα και είχε πάρει μέρος σε ένα παράξενο τελετουργικό σεξουαλικού περιεχομένου. Συγκεκριμένα, είχε βάλει τα γεννητικά του όργανα στο στόμα ενός γουρουνιού.

Από την άλλη μια δημοσκόπηση δείχνει ότι οι Βρετανοί δεν πολυνοιάζονται για το συγκεκριμένο σκάνδαλο!

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της «YouGov», μόλις το 25% των Βρετανών θεωρούν άκρως ενδιαφέρουσα την βιογραφία του λόρδου Άσκροφτ που «καίει» τον ένοικο της Ντάουνινγκ Στρητ.

Η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε σε δείγμα πάνω από 2.600 ατόμων, ηλικίας 21 έως 22 Σεπτεμβρίου δείχνει ότι το 62% των πολιτών «θεωρούν ότι οι ισχυρισμοί του λόρδου Ασκροφτ δεν έχουν καμία σημασία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top