#piggate: O Κάμερον φέρεται να ασέλγησε σε γουρούνι!-Το σκάνδαλο που ταράζει τη Βρετανία

Χάος στο Twitter

#piggate: O Κάμερον φέρεται να ασέλγησε σε γουρούνι!-Το σκάνδαλο που ταράζει τη Βρετανία

​Piggate λέγεται το πολιτικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στη Βρετανία και έχει να κάνει με τις νεανικές τρέλες του Ντέιβιντ Κάμερον.

Ο παλιός φίλος του βρετανού πρωθυπουργού και πρώην βασικός χρηματοδότης του κόμματος των Συντηρητικών, λόρδος Ασκροφτ περιγράφει στο βιβλίο του με τίτλο Call me Dave , λεπτομέρειες από την κοινή φοιτητική ζωή των δύο αντρών .

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Άσκροφτ, ο Κάμερον συνήθιζε να καπνίζει μαριχουάνα μαζί με την αδελφότητα Flam Club, έκανε χρήση κοκαΐνης μαζί με τη μέλλουσα σύζυγο του στο διαμέρισμα τους στο Λονδίνο, ενώ συμμετείχε σε τελετές μύησης με σεξουαλικές πράξεις στα πλαίσια "δραστηριοτήτων" της αδελφότητας στην οποία εντάχθηκε.

Το βιβλίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας και μια πικάντικη ιστορία με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό και ένα γουρούνι.

cover_call_me_dave.jpg

Σύμφωνα με μέλος της Βουλής των Λόρδων και έναν φωτογράφο που ήταν παρόντες στο περιστατικό, ο νεαρός τότε Κάμερον αναγκάστηκε να έλθει σε σύντομη επαφή σεξουαλικής φύσεως με το γουρούνι ως μέρος τελετής μύησης στην αδελφότητα Flam Club. Για την ακρίβεια, ο Κάμερον φέρεται να είχε βάλει τα γεννητικά του όργανα στο στόμα ενός νεκρού γουρουνιού, ενώ λέγεται πως υπάρχουν και φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Σύμφωνα με τα βρετανικά έντυπα ο Ασκροφτ αποφάσισε να δημοσιεύσει τη βιογραφία, μετά την αποτυχία του να εκλεγεί σε κάποιο ανώτερο αξίωμα στην κυβέρνηση.

Τη μεγαλύτερη εντύπωση ωστόσο, ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η ομοιότητα του περιστατικού με το γουρούνι με το πρώτο επεισόδιο της βρετανικής σειράς Black Mirror, όπου ο βρετανός πρωθυπουργός εξαναγκάζεται σε σεξουαλική πράξη με το ζώο ζωντανά στην εθνική τηλεόραση.

Ο δημιουργός της σειράς, Τσάρλι Μπρούκς έσπευσε να διαψεύσει αλλά και να αστειευτεί με το συμβάν τουιτάρωντας «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το Black Mirror τελικά ήταν ντοκιμαντέρ».

βρ.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top