ΑΝΑΤΡΟΠΗ- ΣΟΚ στην υπόθεση του Αϊλάν: Ο πατέρας του ήταν ο διακινητής που βύθισε το σκάφος

Αυτό υποστηρίζει μια μετανάστρια που επέβαινε στο πλοιάριο- πρώτη ανάρτηση 11/09/2015 19:48

​Με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή περιέγραψε το πως τα παιδιά του γλίστρησαν από τα χέρια του και βρήκαν φρικτό θάνατο!

Η φωτογραφία του μικρότερου γιου του, Αϊλάν είχε κάνει ολόκληρο τον πλανήτη να συγκινηθεί… Ο Αμπντουλάχ φαινόταν απαρηγόρητος που οι δύο γιοί και η γυναίκα του πέθαναν… κυνηγώντας ένα καλύτερο μέλλον!

syr66.jpg
Εξήγησε πως ο Τούρκος οδηγός τους εγκατέλειψε πέφτοντας στο νερό, προσθέτοντας ότι τότε ανέλαβε ο ίδιος το σκάφος. Κάτι που όμως θα διαψεύσει μια μετανάστρια- επιβάτης του μοιραίου σκάφους.

Η Ζαινάμπ Αμπάς, η οποία βρισκόταν στο πλοιάριο με τους υπόλοιπους 11 πρόσφυγες, υποστήριξε ότι αυτός που ευθύνεται για την τραγωδία είναι ο πατέρας του Αϊλάν… Μάλιστα, όπως είπε αυτός ήταν ο διακινητής και οδηγούσε το σκάφος μεθυσμένος.

2beeadbc00000578-3230422-image-a-19_1441969374177.jpg
«Εκείνος ήταν ο διακινητής. Εκείνος οδηγούσε το πλοιάριο», δήλωσε στο Channel Ten. Όπως υποστηρίζει με τρεμάμενη φωνή, εκείνος είχε επιταχύνει και για αυτό τον παρακάλεσε να πηγαίνει πιο σιγά γιατί φοβόταν.

Ωστόσο, το πιο συγκλονιστι��ό από όσα λέει είναι ότι όταν είχαν πέσει στο νερό και είδαν με τα μάτια τους να πεθαίνουν αυτός την οικογένεια του κι εκείνη τα δύο της παιδιά, της ζήτησε να μην τον καταγγείλει.

2bff0f2700000578-3230422-image-a-20_1441969507106.jpg
Όπως θυμάται, είχε συναντήσει τον πατέρα του Αϊλάν και έναν ακόμα άνδρα για να κανονίσει το ταξίδι. Για να μεταφερθεί μαζί με την οικογένεια της στην Τουρκία, πλήρωσε 10.000 δολάρια.

«Ο άλλος άνδρας μου είπε: «Πρέπει να μας δώσεις τα λεφτά και όταν θα φτάσετε με ασφάλεια στην Αλικαρνασσό, θα με καλέσεις και θα μου πεις ότι φτάσατε με ασφάλεια».

ff6.jpg
Παράλληλα, τόνισε ότι το σκάφος είχε πολλά άτομα και λίγα σωσίβια. Εκείνη, ο σύζυγος και το ένα από τα τρία της παιδιά- η κόρη της- κατάφεραν να σωθούν επειδή «πιάστηκαν» από ένα σωσίβιο!

«Ούρλιαζα, φώναζα τα παιδιά μου αλλά δε μου απαντούσε κανείς. Ήταν η ζωή μου. Τώρα δεν έχω πια ζωή. Δε μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη», δήλωσε, ζητώντας από την αυστραλιανή κυβέρνηση να της παράσχει άσυλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top