ΑΥΤΟΣ είναι ο δισεκατομμυριούχος που βαρέθηκε να είναι… πλούσιος

«Στην Ίμπιζα με παρέα και σε πάρτι διάσημων μπορώ να κάνω ό, τι θέλω, αλλά εγώ ποτέ δεν έχω νιώσει πιο απομονωμένος»

ΑΥΤΟΣ είναι ο δισεκατομμυριούχος που βαρέθηκε να είναι… πλούσιος

​Ποιος δεν θα ήθελε να είναι δισεκατομμυριούχος; Φαίνεται πως υπάρχει κάποιος που δεν τα θέλει τα λεφτά του (μάλλον επειδή τα έχει).

Ο λόγος για τον Μάρκους Πέρσον, ο οποίος είναι πάμπλουτος σχεδιαστής βιντεοπαιχνιδιών. Ο ίδιος πριν λίγες μέρες έγραψε κάποια tweet για να πει σε όλους όσους τον ακολουθούν πόσο δυστυχισμένος νιώθει που έχει λεφτά.

370fdec3aa3c299b36f7508dc3715e8a_XL.jpg
«Το πρόβλημα με το να τα έχεις όλα είναι ότι σου τελειώνουν οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς και η ανθρώπινη αλληλεπίδραση γίνεται αδύνατη λόγω της ανισορροπίας» έγραψε σε ένα από τα tweet του.

ρυσκθξλ.jpg
«Στην Ίμπιζα με παρέα και σε πάρτι διάσημων μπορώ να κάνω ό, τι θέλω, αλλά εγώ ποτέ δεν έχω νιώσει πιο απομονωμένος» έγραψε σε κάποιο άλλο.

κηυτη.jpg
Παράλληλα έγραψε ότι οι εργαζόμενοι της εταιρείας του τον μισούν τώρα και ότι βρήκε μια εξαιρετική κοπέλα αλλά «εκείνη φοβήθηκε εμένα και τον τρόπο ζωής μου και προτίμησε να κάνει σχέση με ένα κανονικό άτομο».

Αυτά ήταν αρκετά για να αρχίσουν τα ΜΜΕ να μιλούν για κατάθλιψη… Κάτι που όμως τον έκανε έξαλλο και φρόντισε πάλι μέσω Twitter να ξεκαθαρίσει τη θέση του, λέγοντας πως δεν έχει κατάθλιψη απλά κακές μέρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top