ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Σάπισε στο ξύλο την 18χρονη φίλη του μέχρι που έμεινε αναίσθητη

Την κυνήγησε και την χτυπούσε με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα

​Τουλάχιστον σοκαριστικό είναι το βίντεο το οποίο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας ενός μπαρ στην Ουάσινγκτον και δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 18χρονης κοπέλας από τον 22χρονο φίλο της.

Ο εφιάλτης για την Ραιάνα Χόλντεν ξεκίνησε όταν πήγε να μαζέψει το αγόρι της, Ντάριλ Μουρ, από ένα μπαρ γιατί ήταν λιώμα από το μεθύσι. Εκείνος είχε χάσει πριν λίγο καιρό τη δουλειά του και ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση!

Όταν είδε την κοπέλα του να μιλάει με έναν άλλον άντρα ζήλεψε, την πλησίασε και άρχισε να της φωνάζει. Το ζευγάρι κατέληξε να τσακώνεται πολύ άσχημα και η κοπέλα να αρχίζει να τρέχει προς το πάρκινγκ.

Όπως βλέπετε, εκείνος την κυνηγάει και μόλις την πιάνει αρχίζει να την χτυπάει με μανία… Οι μπουνιές και οι κλωτσιές «ισοπέδωσαν» την κοπέλα, η οποία μετά από τόσο ξύλο έχασε τις αισθήσεις της.

Εκείνος, συνέχισε να την χτυπάει και να την σέρνει με μανία ενώ ένας σεκιούριτι τον πλησίασε και μετά από λίγο τον τράβηξε.

Ο δράστης νόμιζε ότι την είχε σκοτώσει αλλά ευτυχώς εκείνη ήταν ζωντανή. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα στα πλευρά. Ο 22χρονος καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση αφού δήλωσε ένοχος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top