Πήγε σε χειρουργό να επιμηκύνει το πέος του... και του το έκανε μόλις 2,5 εκατοστά!

Το θύμα δεν μπορεί πλέον να συμμετάσχει καν σε σεξουαλική πράξη

Πήγε σε χειρουργό να επιμηκύνει το πέος του... και του το έκανε μόλις 2,5 εκατοστά!

​Τον χειρότερο εφιάλτη έζησε ένας 55χρονος άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος θέλησε να επιμηκύνει το πέος του και απευθύνθηκε σε χειρουργό, ο οποίος έκανε τελικά το πέος του μόλις 2,5 εκατοστά!

Ο 55χρονος κομμωτής πήγε στον πρώην χειρουργό, Μαρκ Σρέιμπερ, ο οποίος του ζήτησε για την επέμβαση, 1.000 δολάρια σε μετρητά.

Όμως, ο συγκεκριμένος γιατρός είχε παραδώσει την άδειά του από το 2008, καθώς είχε διαμάχες με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής στη Φλόριντα. Μάλιστα, εξέτισε δύο χρόνια στη φυλακή επειδή ασκούσε την ιατρική, χωρίς άδεια!

Σύμφωνα με το ένταλμα, το πέος του θύματος από πάρα πολύ μικρό, έγινε σχεδόν ανύπαρκτο. Ο 55χρονος κομμωτής κατήγγειλε ότι το δέρμα γύρω είναι πρησμένο και πως το πέος του δεν ξεπερνούσε τα 2,54 εκατοστά! Ο ίδιος, δύο μέρες μετά την επέμβαση, πήγε στο γιατρό και του είπε ότι το μόριό του είχε μικρύνει πάρα πολύ, με τον «γιατρό» να του συστήνει μόνο να το δέσει με δύο ξύλινα στικς, ώστε να το κρατάει σταθερό΄κια όρθιο!

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν, το θύμα δεν έχει καμία αίσθηση κατά την ούρηση, δεν μπορεί να συμμετάσχει σε σεξουαλική πράξη και η φυσική στύση είναι εξαιρετική επώδυνη για το ίδιο.

Η αστυνομία τελικά συνέλαβε τον Δρ. Μαρκ στο σπίτι του, την Παρασκευή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top