Σάλος: Μετά τον Γκάντι... τώρα δίνουν βραβείο ειρήνης και δικαιοσύνης στον Κιμ Γιονγκ Ουν

Δεν του το απονέμει η χώρα του, αλλά η Ινδονησία

Σάλο κι ειρωνικά σχόλια έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η είδηση ότι τον Σεπτέμβριο ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, θα λάβει βραβείο ειρήνης και δικαιοσύνης. Υπενθυμίζουμε ότι το εν λόγω βραβείο έχει απονεμηθεί σε σπουδαίες προσωπικότητες όπως ο Μαχάτμα Γκάντι και την ακτιβίστρια Αούνγκ Σαν Σου Κι.
uyktuyk.jpg
ghjkghjk.jpg
Το πιο αστείο δε, είναι ότι δεν θα δοθεί από τη χώρα του το βραβείο –όπως ήταν αναμενόμενο- αλλά από την Ινδονησία.
Δημοσίευμα της Jakarta Globe αναφέρει πως το βραβείο δίνεται κάθε χρόνο σε προσωπικότητες που έχουν συμβάλλει στην παγκόσμια ειρήνη και ανάπτυξη. «Θα δώσουμε το βραβείο στον πρόεδρο, Κιιμ Γιονγκ Ουν, επειδή υπήρξε συνεπής στην πραγματοποίηση των ιδανικών του μεγάλου ηγέτη, Κιμ Ιλ Σουνγκ, για την καταπολέμηση του ιμπεριαλισμού. Έτσι, αυτό θα είναι μια συνέχεια και θα δοθεί το βραβείο στον Κιμ Γιονγ Ουν για την επιμονή του στην καταπολέμηση της νεοαποικιοκρατίας», αναφέρει η Rachmawati Soekarnoputri, κόρη του πρώην προέδρου της Ινδονησίας, Sukarno.
qwed.jpg
Αξίζει μόνο να αναφέρουμε ότι το τελευταίο θύμα του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας ήταν ένας αγρότης που διατηρούσε φάρμα με χελώνες, καθώς είχε κατηγορηθεί από τον Κιμ Γιονγκ Ουν πως δεν φρόντιζε τα ζώα.
Μάλιστα, μετά από όλα αυτά ζήτησε να παρουσιάζεται ως παιδί- θαύμα σε σχολικό βιβλίο... Τι άλλο μένει να ακούσουμε πια;
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top