«Μαφιόζικο» έγκλημα: Τους πυροβόλησαν στο κεφάλι και μετά τους… έβαλαν φωτιά (φωτο)

Όταν εντοπίστηκαν ήταν… ζωντανοί

«Μαφιόζικο» έγκλημα: Τους πυροβόλησαν στο κεφάλι και μετά τους… έβαλαν φωτιά (φωτο)

​Ένα έγκλημα απίστευτης ΦΡΙΚΗΣ αποκαλύφθηκε το Σάββατο στην περιοχή του Σακραμέντο των ΗΠΑ, όταν ένας άντρας προσπάθησε να σβήσει μια… φωτιά σε αυλή σπιτιού.

Εκείνος, ανυποψίαστος πήρε το λάστιχο και άρχισε να ρίχνει νερό όταν ξαφνικά είδε ότι η φωτιά έκαιγε δύο άντρες…

Πανικόβλητος και αφού έσβησε εντελώς τη φωτιά κάλεσε την αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί, ανακάλυψαν πως οι δράστες πριν βάλουν φωτιά στα θύματα τους, τα είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι.

2A198DBB00000578-3143939-image-a-38_1435632597945.jpg
Παρά τα σοβαρά τραύματά τους, ο Γουάρεν Γκαλόστε και ο Τζέισον Μπένσον ήταν ακόμα ζωντανοί! Η αστυνομία τους μετέφερε σε νοσοκομείο, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, οι δυο άντρες έχασαν τη μάχη για τη ζωή, μετά από δυο μέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Οι αρχές δεν έχουν συλλάβει κάποιον ύποπτο, ούτε έχουν δημοσιεύσει κάποιο πιθανό κίνητρο, πίσω από αυτή την απάνθρωπη ανθρωποκτονία, όμως μια αρχική κατεύθυνση έχει δοθεί, από το γεγονός πως και οι δυο άντρες είχαν καταδικαστεί για αδικήματα που αφορούσαν ναρκωτικά. Για αυτό το λόγο εικάζεται πως πρόκειται για… ξεκαθάρισμα λογαριασμών!

«Δεν είχα γνώση για συμμετοχή του σε συμμορίες. Ήταν καλό παιδί. Δεν γνωρίζω αν κάποιος τον κυνηγούσε. Είναι τόσο βίαιο αυτό που έγινε» είπε ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top