Μη σου τύχει: Αεροπορική εταιρία άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό νοσοκόμας!

Tης χρέωσαν αντί για 55 ευρώ... 55 βαλίτσες!

Μη σου τύχει: Αεροπορική εταιρία άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό νοσοκόμας!

​Την Κρήτη επέλεξε για να κάνει τις ολιγοήμερες διακοπές της μία νοσοκόμα από τη Μεγάλη Βρετανία. Όμως το ταξίδι, της βγήκε λίγο «ξινό» αφού ένα λάθος της αεροπορικής εταιρίας με την οποία ταξίδευε, την άφησε άφραγκη για αρκετές μέρες!

Η Τζο Μπούκλεφ- Μπράουνι, με δουλειά 60 ωρών την εβδομάδα, συγκέντρωσε κάποια χρήματα για να κάνει ένα ταξίδι στην Ελλάδα με τις φίλες της.

Όταν επέστρεψε στη χώρα της όμως και πήγε κάνει ανάληψη από τον τραπεζικό της λογαριασμό ανακάλυψε ότι … ήταν άδειος! Αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι η αεροπορική εταιρία με την οποία ταξίδεψε της είχε πάρει 2.210 λίρες κατά λάθος!

Συγκεκριμένα, η εταιρεία με την οποία έκανε το ταξίδι της επιστροφής, της χρέωσε ότι κουβαλούσε μαζί της 55 βαλίτσες, αντί να της χρεώσει 55 ευρώ για τη μεταφορά της βαλίτσας και το check in της χειραποσκευής της.

Η γυναίκα επικοινώνησε με την εταιρία, ελέγχθηκε η καταγγελία της και της ζητήθηκε συγνώμη αλλά οι διαδικασίες για την επιστροφή των χρημάτων ήταν χρονοβόρες, με αποτέλεσμα να μην έχει χρήματα για κάποιες μέρες ούτε για φαγητό, αλλά ούτε για βενζίνη για να πάει στη δουλειά της!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top