ΑΥΤΗ η γυναίκα μπήκε ΦΥΛΑΚΗ επειδή… ΦΩΝΑΖΕ στο ΣΕΞ!

Ξύπνησε τον γείτονα της και της έκανε καταγγελία

ΑΥΤΗ η γυναίκα μπήκε ΦΥΛΑΚΗ επειδή… ΦΩΝΑΖΕ στο ΣΕΞ!

​Αν κατά καιρούς παραπονιέστε ότι οι γείτονες σας είναι γκρινιάρηδες και κάνουν θόρυβο… κάτι μας λέει ότι δεν θα θέλατε με τίποτα να μένετε κοντά στην Γκέμα Γούειλ από την Βρετανία.

Η 23χρονη, λοιπόν, φαίνεται πως έκανε τα νεύρα των γειτόνων της τσατάλια επειδή… ούρλιαζε στο σεξ!!! Για αυτό το λόγο, καταδικάστηκε την Δευτέρα από δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ σε φυλάκιση δύο εβδομάδων, μετά από καταγγελία ενός γείτονα της!

gemmawale.jpg
Συγκεκριμένα, η νεαρή τα ξημερώματα της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου 2015 ενώ έκανε σεξ με τον σύντροφο της άρχισε να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα να ξυπνήσει το γείτονα της. Εκείνος, ενοχλημένος κάλεσε τις Αρχές και έκανε καταγγελία για το περιστατικό, καθώς όπως είπε οι κραυγές και τα ουρλιαχτά της, που τον ξύπνησαν, κράτησαν δέκα λεπτά!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην συνέχεια τσακώθηκε και με τον φίλο της, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να φωνάζουν ο ένας στον άλλον και να χτυπούν πόρτες! Φαίνεται όμως πως αυτό δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά ο τρόπος ζωής της νεαρής τα τελευταία χρόνια.

PAY-Gemma-Wale.jpg
«Μας τρέλανε. Όλοι οι γείτονες θέλουμε να τη διώξουμε. Άνδρες έμπαιναν και έβγαιναν χωρίς διακοπή στο δ��αμέρισμά της. Μετά, κοιμόταν όλη τη μέρα. Αυτά ήταν τα δύο πιο φρικτά χρόνια της ζωής μου», δήλωσε ο καταγγέλλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top