Το ακούσαμε κι αυτό: Μητέρα 3 παιδιών προσπάθησε να βιάσει άντρα την ώρα που κοιμόταν!

Εκείνος την έδιωξε και αυτή του ζήτησε τσιγάρο

Το ακούσαμε κι αυτό: Μητέρα 3 παιδιών προσπάθησε να βιάσει άντρα την ώρα που κοιμόταν!

​Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα ωστόσο αυτό το περιστατικό ήλθε και μας αποτελείωσε! Μια 28χρονη έγκυος γυναίκα από το Σιάτλ των ΗΠΑ αποπειράθηκε να βιάσει έναν άντρα στο διαμέρισμά του, την ώρα που αυτός κοιμόταν ανυποψίαστος! Η 28χρονη Σαντάε Γκίλμαν διέρρηξε το διαμέρισμα του θύματος, ο οποίος είχε γυρίσει κουρασμένος από πάρτι και είχε πέσει να κοιμηθεί.

Όταν ξύπνησε μέσα στη νύχτα, είδε την Γκίλμαν από πάνω του, την οποία δεν γνώρ��ζε, και η οποία του έλεγε να χαλαρώσει και να μην κουνιέται. Εκείνος αντέδρασε, την έσπρωξε από πάνω του και της ζήτησε να φύγει. Η Γκίλμαν, ωστόσο, μητέρα ήδη τριών παιδιών και έγκυος στο τέταρτο, αρνήθηκε και του ζήτησε τσιγάρο.

Αυτός της πέταξε το τσιγάρο, έφυγε από το διαμέρισμα, και πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Το περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο του 2013 και η Γκίλμαν αρχικά είχε δηλώσει αθώα στις κατηγορίες, επικαλούμενη ότι πάσχει από ψυχολογικές διαταραχές.

Η ίδια, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν ούτε να έχει κάνει σεξ με το θύμα, αλλά ούτε και ότι βρισκόταν στο σπίτι του. Τον Σεπτέμβριο του 2014, τελικά, η ίδια παραδέχτηκε την ενοχή της και πλέον αναμένεται να δικαστεί σύντομα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top