ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Διέγειραν σεξουαλικά συμφοιτήτριές τους και στη συνέχεια τις εξέταζαν

Μήνυση κατέθεσαν οι ίδιες κατά του Πανεπιστημίου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Διέγειραν σεξουαλικά συμφοιτήτριές τους και στη συνέχεια τις εξέταζαν

​Σοκ προκαλεί η είδηση ότι δύο φοιτήτριες Ιατρικής Πανεπιστημίου της Φλόριντα, εξαναγκάζονταν κάθε εβδομάδα να υποβάλλονται σε γυναικολογικές εξετάσεις μπροστά στα μάτια των συμφοιτητών τους! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ίδιες σε μήνυση που κατέθεσαν κατά του ιδρύματος.

Μάλιστα τις είχαν απειλήσει πως αν αρνούνταν να το κάνουν, θα τις εμπόδιζαν να βρουν δουλειά σε τοπικά νοσοκομεία.

Η εξέταση στην οποία υποβάλλονταν υπό απειλές, περιελάμβανε ένα διακολπικό υπερηχογράφημα στο οποίο εισάγεται εντός του κόλπου γυναικολογικό εργαλείο για την ανίχνευση προβλημάτων που σχετίζονται με τη γονιμότητα και άλλα.

transvaginal-medical-probe.jpg

Μάλιστα σύμφωνα με την αγωγή το εργαλείο που εισαγόταν στον κόλπο των κοριτσιών, ήταν πολύ μεγάλο και ήταν ακατάλληλο για γυναίκες που δεν είχαν έρθει ακόμα σε σεξουαλική επαφή.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι φοιτήτριες ισχυρίζονται επίσης πως προκειμένου να διευκολυνθεί η εξέταση, συμφοιτητές τους, τις διέγειραν σεξουαλικά, κάτι που τις έφερνε σε τρομερή αμηχανία.

Μάλιστα αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι το γεγονός ότι οι κοπέλες εξαναγκάζονταν σε αυτό το μαρτύριο παρότι οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να εξασκηθούν πάνω σε ομοιώματα αλλά και σε πραγματικούς ασθενείς σε νοσοκομεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top