ΦΡΙΚΗ: πέντε ανήλικοι λιθοβόλησαν, στραγγάλισαν και πέταξαν σε τάφο 6χρονο!

Τους έδωσε στην αστυνομία η μητερά του ενός εκ των δραστών

ΦΡΙΚΗ: πέντε ανήλικοι λιθοβόλησαν, στραγγάλισαν και πέταξαν σε τάφο 6χρονο!

​Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί η είδηση της βάναυσης δολοφονίας ενός 6χρονου αγοριού στο Μεξικό, από πέντε ανήλικα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών!

Ο Κρίστοφερ Ραιμούντο Μάρκεζ είχε προσκληθεί από τα εν λόγω παιδιά να παίξει μαζί τους στην αλάνα κοντά στο σπίτι του στην πόλη Τσιουάουα.

Αυτά του είπαν ότι επρόκειτο να προσποιηθούν μια απαγωγή, του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με ένα ραβδί γεμάτο αγκάθια! Στη συνέχεια τον λιθοβόλησαν και τον στραγγάλισαν, πιέζοντας το ραβδί στον λαιμό του!

Ακόμα και αφού είχε πεθάνει, σύμφωνα με την αστυνομία, ένα από τα παιδιά τον μαχαίρωσε στην πλάτη!

Η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνισή του το βράδυ της Πέμπτης και δύο μέρες μετά βρέθηκε το πτώμα του Κρίστοφερ θαμμένο σε έναν ρηχό τάφο, καλυμμένο με αγριόχορτα, ενώ σε αυτόν οι ανήλικοι δράστες είχαν ρίξει και ένα νεκρό ζώο.

Το σώμα του Κρίστοφερ βρέθηκε όταν η μητέρα ενός εκ των δραστών τηλεφώνησε στην αστυνομία για να τους πει ότι είχε ανακαλύψει πως ο γιος της είχε συμμετάσχει στη δολοφονία.

Οι φερόμενοι ως δράστες είναι ένα αγόρι ηλικίας 12 ετών, δύο κορίτσια ηλικίας 13 ετών και δύο άλλα αγόρια, ηλικίας 15 ετών.

Ωστόσο, σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία, τα τρία από τα πέντε παιδιά είναι πολύ μικρά για να δικαστούν.

Συντετριμμένη η μητέρα του Κρίστοφερ δήλωσε: «Αυτό που θέλω είναι δικαιοσύνη. Εάν δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη, να είστε βέβαιοι πως θα αποδοθεί από τα δικά μας χέρια» και πρόσθεσε: «Πώς γίνεται να αφεθούν αυτά τα παιδιά ελεύθερα; Δεν έχουν κάνει αυτά τα φρικτά πράγματα σε ένα σκυλί και τα έκαναν σε ένα παιδί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top