Εξοργιστικό βίντεο: Διαβάζει βιβλίο ενώ παράλληλα οδηγάει ένα φορτηγό!

Ένας «επικίνδυνος» αναγνώστης

Εξοργιστικό βίντεο: Διαβάζει βιβλίο ενώ παράλληλα οδηγάει ένα φορτηγό!

​Κατά καιρούς, έχουμε ακούσει για απρόσεκτους οδηγούς οι οποίοι χρησιμοποιούν το κινητό τους την ώρα της οδήγησης, αλλά για περίπτωση οδηγού που διαβάζει στο τιμόνι, πρώτη φορά ακούμε!

Συγκεκριμένα, ένας ασυνείδητος οδηγός ενός φορτηγού καταγράφηκε από κρυφές κάμερες αστυνομικών να διαβάζει το βιβλίο του, ενώ οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο Μάντσεστερ, στη Βρετανία! Στο βίντεο, όπως βλέπετε, διακρίνεται καθαρά το βιβλίο, το οποίο είναι ανοιχτό πάνω στο τιμόνι!

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης επιχείρησης της αστυνομίας, από τους 71 οδηγούς στους οποίους έγινε σήμα να σταματήσουν, οι 50 χρησιμοποιούσαν το κινητό τους την ώρα που οδηγούσαν.

«Το πιο απίστευτο περιστατικό ήταν ο οδηγός φορτηγού που διάβαζε το βιβλίο του», τόνισε αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση.

«Συχνά, η ανυψωμένη θέση των οδηγών φορτηγών, καθιστά δύσκολο το να εντοπιστεί η δραστηριότητά τους και πολλοί μπορεί να αισθάνονται υπεράνω του νόμου. Το να είσαι στο ίδιο ύψος με τα άλλα φορτηγά είναι μεγάλο πλεονέκτημα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top